Torek (23. 10.): Nemir pred polno luno

Kaj nam prinaša današnji dan? 

Torek (23. 10.): Nemir pred polno luno (foto: unsplash) unsplash
23. 10. 2018

Torek, 23. 10. 

Dan, ko se Sonce prestavi v Škorpijona. Luna pa ziblje in gunca cel dan v Ovnu; energija akcije, hitrosti, hitrih potez in pa tudi nemira pred polno Luno, ki običajno deluje že kakšen dan prej. V sebi ima kombinacijo treh planetov; Mars, Venera in Uran. Ko sešteješ vse faktorje, dobiš nepričakovane preobrate: od vremena do odnosov pa vse do financ. 
Današnji dan ponuja v dopoldanskem času čisto akcijo. Dober dan za poslovne zadeve, pa za nekaj zaključiti, za oddelati. Sicer za nova odprtja podjetij tile dnevi niso priporočljivi. Za te zadeve je bolj zadolžen 8. november. 
Je pa danes tudi dober dan za reševanje pravnih zadev.
Škorpijonova energija je intenzivna, tako da so pred nami dnevi, ko se prebujajo vsa čutila, sploh, ker je do 10. novembra večina planetov ravno v tem znaku. In zanimivost: v novembru gre na isti dan Venera iz retrogradnega gibanja, Merkur pa v retrogradno vožnjo.

Pa še Jupiter se prestavi v Strelca. Skratka zapiha nova energija, ki je lahko na začetku marsikomu malce težja, v njej pa je en zelo pomemben faktor, to je faktor stabilnosti in z njim se bomo ukvarjali preko trdnih temeljev na vseh področjih in iskal se bo stabilen občutek varnosti. Seveda to potegne za seboj tudi, koliko imaš v sebi strahov in dvomov ter zaupanja. In ravno zdaj je obdobje dnevov, ko marsikomu to buta na površje.
Polna luna, ki se dovrši jutri pa ima v sebi tudi intenziven pridih. Želi, da v sebi najdeš ljubeznivost do sebe. Da nehaš vleči za seboj rep preteklih zamer. Seveda ni lahkotno, če te je nekdo prizadel, a tokrat je prišel čas, da te zamere bolj lahkotno počistiš iz sebe. Ko pride do odločitve, tudi pomoč prihrumi do tebe. A pred tem si sam in izgubljen v občutku bolečin. 

Obrni misel v - zaslužim si obilje vsega dobrega in ljubečega. 
Dovoljujem si obilje vsega dobrega in ljubečega.
Sprejemam obilje dobrega in ljubečega.

In vedi, da to niso besedne afirmacije, to naj postane način življenja, v tem je bistvo. 
No, pa dajmo se zaguncati v dan. Hiti počasi in vse bo postorjeno, izogibaj se konfliktom z drugimi in s samim seboj.

Astrologinja Sonja Šmit 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri