Torek (6. 11.) - Ozaveščanje je na pohodu

Astro napoved za današnji dan. 

Torek (6. 11.) - Ozaveščanje je na pohodu (foto: unsplash) unsplash
6. 11. 2018

Torek, 6. 11. 

Luna se danes še ziblje v Tehtnici in se po 14.00 prestavi v Škorpijona.

Lepota trenutka se prebuja, a v marsikomu se je prebudil tudi notranji nemir in strahovi. A vse to so samo dolgo kopičena prepričanja, ki butajo na površino. Lepo je gladiti in božati resnico, jo zavijati v celofan in jo negovati po svoje, da ne boli, da nisi prizadet. A na koncu duša ve, da prava resnica leži malo dlje. Da jo obračaš po svoje, ker ti je tako lažje. A ob takšnem Mlaju, kot ga imamo jutri, v močnem Škorpijonu z dodatki vseh postavljenih planetov, ravno tista resnica - občutki, ki jih hočeš skriti, prikriti, celo zanikati - zdaj buta na površje.

Sprejmi. Sprejmi, da si tudi ti ranljiv/ranljiva. Da imaš tudi ti potrebo po lepem, dobrem in ljubljenem življenju. A ne na škodo drugega, seveda.

Zakaj to pišem? Ker smo v dnevih odpuščanja marsikaterih zamer. Prvo pa moramo odpustiti sebi in sami vzpostaviti svoj notranji mir. 

Danes je dan, ko se Uran, ki se giba retrogradno, prestavi nazaj v Ovna in naredi marsikomu veter sprememb. Staro se vrača, potreba po svobodi se vrača, da te pretrese, ali greš v pravo smer ali pa samo zaslepljeno korakaš v svojih željah brez realne osnove. 
Ta Uran nas prebuja, stresa, privablja tudi močne potrese in spremembe vremena, ki niso ravno običajni za ta letni čas. Prinaša močnejše vetrove; tako notranje kot zunanje. 
Mlaj v Škorpijonu pa dodaja tempo, da vsa tema, strahovi in temačne misli butnejo na površje. Ozaveščanje o sebi in svojem življenju je na pohodu. 
Ne išči tisto, kar nimaš. Ozavesti, kaj imaš in kam te to pelje. Prebudi sebe v radosti in ozavesti, kaj je zate notranji mir in radost.

Ne polni se od zunaj. Ti, dragi človek, moraš čutiti veselje v sebi. Ti si tisti, ki lahko najde rešitev za svojo oviro. Tisti, ki dela prav in iskreno, brez da se počuti kot žrtev. 
Današnji dan ponuja tudi možnosti za izjemne umetniške kreacije, tako v sliki kot v besedi. 
Čustveni del pa govori, da se nehaj dokazovati drugim. Samo odpri srce in tisto pravo bo vstopilo. Mogoče že v petek; kot občutek ali pa kot oseba. 
Danes in jutri previdno v prometu, možnost megle v jutranjih in večernih urah je velika. 
Če se ti karkoli komplicira v pravnih zadevah, sta za akcijo dobra dneva četrtek in petek. 

Pa naj se torkov dan prične v obilju prijetnih dogodkov in trenutkov, čeprav se ti na prvo roko ne zdijo ravno pravi zate.

Uran dodaja nepredvidljivost, nepričakovane dogodke. Tako da nadzor danes odpade, spontanost pa žanje uspehe. Nepričakovano povabilo ti lahko odpre nova vrata v življenju. Mogoča so popolnoma nova zavedanja, le dovoliti si moraš malce spontanosti in sprejeti, da če je nekaj neznanega, še ni nujno tudi slabo.

Poskusi, dnevi pred nami so zelo prebujajoči. 

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo.)

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri