"V teh dneh imajo planeti ŽUR," pravi astrologinja

Astrološka napoved za sredo, 15. marec. Kaj pravi astrologinja? 

"V teh dneh imajo planeti ŽUR," pravi astrologinja (foto: shutterstock) shutterstock
15. 3. 2023

Dan smo začeli z luno v Strelcu, nadaljuje pa po 13. uri v Kozorogu. Dve zelo različni energiji sta tako prisotni v današnjem dnevu. 

Planeti imajo žur, še posebej danes in jutri. Ker smo v dnevih pred mlajem, je "žur" lahko zelo ognjen, intenziven, napadalen ali agresiven.

Mariskdo bo lahko "šel v zrak" v teh dneh zaradi jeze ali nemoči. Nekateri pa se lahko znajdejo na življenjskem razpotju - morda je to selitev, sprememba službe, odhod v tujino, nov način življenja, nov modni način življenja, popolnoma nova smer izobraževanja, sprememba smeri ali pa druga šola. Skratka, ti skoki "v zrak" so lahko namenjeni tudi dobrim in novim odločitvam.

V tem tednu pa se raje držite pridobivanja potrebnih informacij, preden naredite glavni korak. Ta teden ni ravno za popolnoma nove korake, bolj za pridobivanje informacij. 

Na energijski ravni razpoloženje niha, ampak hkrati notranja energija išče akcijo. 

Danes in jutri je tudi povečana možnost zmede, nervoze v prometu, zato naj se vam ne mudi, pa tudi razdaljo med vozili vzdržujte.

Možnost, da so otroci malce bolj razigrani ali nemirni je tudi povečana. V popoldanskih urah pa tudi starostniki.

Globalno pa se razkriva vse, kar se je že kar nekaj časa nazaj pisalo; zapiranje podjetij, tehnološki višek delavcev, problemi z bankami, ki lahko svoje razsežnosti dobijo od maja meseca dalje, ko se Jupiter preseli v Bika. Cene se še kar višajo in to umetno, ker tako se z lahkoto ustvarja nemir med ljudmi. Marsikatera "ladja" tone, samo da je to še skrito za javnost. A na drugi strani se ustvarjajo novi plani in izumi, ki tudi še niso za javnost. Vse to sporočata te dni Mars in Neptun. Merkur in Sonce sta še malce v megli Ribic, tako da pogled še ni čisto jasen.

Sonja Šmit