Valentinov horoskop

12. 2. 2016
Deli
Valentinov horoskop

Ljubiti in biti ljubljen je največje darilo življenja. Skozi ljubezen zorimo, ljubezen nas dela edinstvene in nam daje priložnost za osebno in duhovno preobrazbo. Srečo je potrebno deliti. Kdor sprejema svoje življenje, zagotovo najde pot do brezpogojne ljubezni. Valentinov horoskop naj vam bo spodbuda in motivacija na poti.

Oven (21.03. - 20.04.)

Ona: Po zvezdnih namigih se boste morali odločiti in stopiti korak ali dva naprej. V primeru, da boste sledili svojim načelom. V ljubezni bo viden prijeten napredek. On: Odkrito se boste morali pogovoriti in usmeriti svoje misli v osebni napredek. Spremljala vas bo tiha sreča in prijetnosti v dvoje.

Bik (21.04. – 20.05.)

Ona: V ljubezni vas bo odlikovala plodnost. Osebne cilje boste dosegli bolj počasi od pričakovanega. Notranji mir bo pot do popolnosti. On: Čeprav se ne boste trmasto držali svojih načel, vam bo srčna izvoljenka v osebno pomoč. Priložnosti v ljubezni bodo plod dela na sebi in čas za romantiko.

Dvojčka (21.05. - 20.06.)

Ona: Spretno boste krmarili med preizkušnjami, ki vam jih bo namenila usoda. Odlikovala vas bo čutnost besed in dobrih priložnosti. Romantično bo. On: Iskren pogovor vas bo osvobodil in razkril, kaj vas resnično veseli. Prijetnosti se bodo nadaljevale v intimnosti doma in v dvoje.

Rak (21.06. - 22.07.)

Ona: V ljubezni se bodo zadeve odvijale po pričakovani poti. V tem obdobju se vam bo izpolnila srčna želja. Popaziti boste morali na svoje misli. On: Obdobje v sebi skriva nenavadne preobrate. Novosti bo potrebno sprejeti na odprt način. Več boste dajali v ljubezni, več boste sprejemali.

Lev (23.07. - 22.08.)

Ona: Ognjeno srce bo pot do popolnosti. Seveda bo nekoliko težje v primeru, da ne bo vse po vaše. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo. On: Sprostila vas bo romantika in pozornost. Več naklonjenosti boste sprejeli bolj srečni boste. Zvezde so vam namenile prilaganje in večno učenje.

Devica (23.08. - 22.09.)

Ona: Malenkosti bodo tiste, ki vas bodo osrečili. Za srečo v ljubezni boste potrebovali malo več spontanosti. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in oporo. On: Notranji nemir bo moral prerasti v kreativnosti. Dovolite si sanjati in odprte svoje srce, kajti ključ razumevanja v ljubezni bo komunikacija.

Tehtnica (23.09. - 23.10.)

Ona: Če boste sledili svojemu srcu, vas bo spremljala sreča in cela paleta ugodnosti. Poglobiti se boste morali vase in ustvariti čarobnost. Prilagodite se. On: Odločitve bodo v ljubezni preudarne. Odlikovala vas bo uglajenost in šarmantnost. Seveda pa se boste morali tudi iskreno pogovoriti.

Škorpijon (24.10 - 22.11.)

Ona: Magnetična energija vam bo prišla zelo prav. Tako boste svoje cilje v ljubezni dosegli. Ključno vlogo bo igrala sprostitev. On: Zvezde so vam v ljubezni namenile določeno preizkušnjo. Poglobiti se boste morali vase in uvideti, kaj vas osrečuje. Srčna izvoljenka vam bo zaupnica.

Strelec (23.11. - 21.12.)

Ona: Srčni izvoljenec bo vaš učenec in učitelj hkrati, kar boste sprejeli na pozitiven način. Roko na srce, za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti. On: Na kolesu usode bo ljubezen visoko. To pomeni, da bo čas, da stopite naprej. Ključ do sreče bo pogovor in romantična doživetja.

Kozorog (22.12. - 20.01.)

Ona: Ljubezenska sreča bo odvisna od vas. Potrudili se boste in delali stvari dobro in preudarno. Tako najdete modrost in spoštovanje v odnosu. On: V ljubezni se zadeve korak za korakom obrnejo na bolje. Odločitve, ki bodo sprejete na sredini februarja bodo modre. Sledite glasu srca.

Vodnar (21.01 - 18.02.)

Ona: Rdeča nit v ljubezni bo sodelovanje. Mavrico upanja bo prinesla odgovornost in način, da najdete moč in energijo. Osebna svoboda bo pot do sreče. On: Združili boste svoje znanje in komunikativno stopili v ospredje. Spremljala vas bo osebna sreča in dobre priložnosti osebne rasti.

Ribi (19.02 - 20.03.)

Ona: Romantična doživetja bodo tista, ki vas bodo polepšala. Slediti morate svojemu srcu. V ljubezni boste veliko dajali in posledično veliko prejemali. On: Po zvezdnih namigih bo potrebno narediti nek prerez. Srčna izvoljenka vam bo pokazala nekaj omejitev. Napredek bo možen skozi pogovor.

Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog

Če vas zanima kakšno vprašanje, pošljite SMS s ključno besedo TADEJ na 6060, napišite vprašanje in področje, ter rojstne podatke.

Dosegljiv sem tudi na številki: 014 428 966

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel