Vaš ljubezenski horoskop za oktober 2017

Oktober 2017 bo podoben prejšnjim mesecem, saj bo izredno intenziven in poln izzivov, hkrati pa bo prinesel priložnosti za rast ter nove, bolj ljubeče smeri.

Vaš ljubezenski horoskop za oktober 2017 (foto: profimedia) profimedia
12. 10. 2017

Bodite drugim v oporo, brez da bi svoje izkušnje primerjali z drugimi ali se zmedli pri svoji začrtani smeri. Vaši odnosi bodo v tem obdobju na testu, predvsem zaradi spreminjajočih se energij v ozračju, zato bodite mili, osredotočeni in pozitivno usmerjeni k izpeljevanju in razreševanju stvari. Z začetkom jeseni dnevi postajajo vse krajši, zato izkoristite tudi sončne žarke ter se sprehodite v jesenskih barvah, kar vam bo pomagalo, da boste razumeli, kaj morate v odnosih in življenju v tem trenutku postoriti. 

OVEN

21. marec – 19. april

Vsi čutijo in vedo, da ste borec po naravi, vendar je zdaj predvsem primeren čas, da pričnete bolj sodelovati z Vesoljem. Čustva so vam na voljo kot vodnik in so sedaj močneje na vaši strani, saj se je oktobrska žetvena luna nahajala v vašem znamenju. Zaradi slednjega pojava je možno, da se bolj intenzivno ukvarjate z notranjimi vprašanji osebne identitete. Bodite pripravljeni globlje raziskati svoja čustva, brez da jih takoj hitite popravljati, saj boste v hitenju težje našli jasnost in namen. Častite svoje srce, brez da bi pri tem izgubili svojo glavo in razum. Bodite izrecno previdni okoli 15. oktobra, ko ste zmožni izreči stvari, ki jih v resnici ne mislite.

BIK

20. april – 20. maj

V oktobru je na vaši strani planet sreče, Jupiter. Ko planet tveganja in nagrad vstopi v vašo hišo odnosov, v 10. hišo, bodo stvari za bike tekle bolj gladko, ustaljeno, postale bodo tudi izredno zanimive. Namesto da iščete možnosti in priložnosti za zmenke, moč in pozornost, poskusite sprva postati najboljša verzija samega sebe. Najboljši način, kako doseči odličnost v vašem življenju je, da jo doprinesete sami, ter tvegate v imenu ljubezni. Sreča je ta mesec lahko na vaši strani, pomembno pa je predvsem, da si smiselno postavite prioritete. 

DVOJČEK

21. maj – 21. junij

Če vas stvari nekoliko motijo in niso povsem v sozvočju z vami in vašim okusom, se zavedajte, da kar vas trenutno pesti, je hkrati tudi vaša najboljša lekcija. Zelo je pomembno, da si vzamete čas zase in kako ga preživljate. Če ste zadnje čase bolj v avtomatskem načinu življenja, boste lahko soočeni z vsem tistim, kar morda v vašem življenju ne deluje. Morda boste v tem mesecu morali spremeniti svoje ustaljene navade ali poglede na delovno življenje ter na vse tisto, kar vas moti. Uvidite stvari takšne kot so, zato da jih lahko proaktivno spremenite v nekaj boljšega in složnega. Pot do življenja, ki ga ljubite, je s primernimi odločitvami in zdravimi kompromisi. Vzemite si čas, da lepo delate sami s seboj.

RAK

22. junij – 22. julij

Povsem naravno je, da postanete zaščitniški in zavarovani vase, ko vas nekaj jezi, četudi to morda ni produktivno ali v vašem nadzoru. Stremite k temu, da v tem mescu ostanete prisotni v vseh valovih čustev. Polna luna, ki je bila 5. oktobra, je lahko nekoliko zmedla vaše odnose, način, na katerega odreagirate, pa bo imel tudi dolgotrajne posledice na vaše odnose. Bodite odprti, da vidite stvari iz druge perspektive in plati, saj boste v zahvalo več dobrega pridobili tudi v odnosih. Iščite notranji mir, ne moč ali dokaz, da imate prav, četudi morda imate. Vaši odnosi rabijo najbolj sočutno verzijo vas samih.

LEV

23. julij – 22. avgust

Zelo veliko se v tem mesecu dogaja v svetu okoli vas, zato je to odličen čas, da zaključite s projekti, še bolje pa je, da se doma nekoliko tudi spočijete. Jupiter se premakne v vašo hišo doma, okoli 10-tega, za kar je odlični mesec, da investirate svoj čas tudi v družinsko življenje. Ne glede na to, ali to počnete z olepševanjem vašega domačega prostora, kultiviranjem složnejših odnosov v družini, lahko ta mesec naredite odličen napredek. Postavite temelje za trajnostno srečo.

DEVICA

23. avgust – 22. september

Trenutno vas morda mika, da bi se ognili spremembi, vendar to trenutno ni priporočljivo. Morda je lahko zastrašujoče spremeniti dinamiko in pristope v vašem življenju, ki je botrovala nastanku določenih navad, pa četudi te ne delujejo v vašo dobrobit. Polna žetvena luna vas je nagovorila, da opustite škodljive navade. Ne potrebujete vedeti, kaj se skriva v vaši prihodnosti, da lahko povsem opustite preteklost. Ta mesec ni primeren čas za načrtovanje prihodnosti, ampak bolj za čiščenje prtljage starega in kar vam več ne služi več. Vse škodoželjno morate opustiti v tem trenutku.

TEHNICA

23. september – 22. oktober

Vaši odnosi bodo ta mesec zagotovo vir intenzivnosti in dinamike. Čas je, da se soočite z dejstvi. Če ste nesrečni ali se ne počutite vključeni v odnose z ljudmi okoli vas, se boste težko neprestano pretvarjali. Polna luna 5. oktobra je bila v vaši hiši odnosov, kar je priložnost, da vidite stvari takšne kot so ter da se smiselno tudi prilagodite. Če tega ne boste storili zdaj, se v tem mescu lahko ujamete v igro nevšečnosti, moči nadvlade in zmede bolečih čustev. Po 17. oktobru bodite pripravljeni, da boste iskreni in neposredni, saj bodo v nasprotnem primeru ljudi iz dogajanja ustvarili svoje pripovedi in zgodbe – kar vas lahko spravi ob živce.

ŠKORPIJON

23. oktober – 21. november

Jupiter, planet rasti in razširitve, bo nazaj v vašem znamenju, in to po 12-ih dolgih letih. To je lahko fantastično za vas! Energije vas bodo dodatno podpirale pri premikanju stvari naprej, ki so bile predtem morda dolgo časa zaustavljene ali zlomljene. Edino opozorilo, ki velja, je, da več ni nujno tudi bolje. Jupiter vas lahko navdihne tudi k temu, da greste na povsem nepomembne zmenke, kar vas lahko napelje k notranjim bitkam, bojem, dilemam in vprašanjem. Če boste na prvo mesto postavili svojo resnično srečo, se prepričali, da delujete v smer tega, kar si želite, pa se bodo stvari zagotovo odvijale v vašo dobrobit.

STRELEC

22. november – 21. december

Namesto, da se izogibate temu, kar vas muči in je težko, naj vam bodo izzivi predvsem v navdih in odlična inspiracija za naprej. Če se ne počutite dovolj povezani s svojo družino, se srčno vprašajte, kaj se trenutno dogaja v njihovih življenjih. Načrtujte dan v parku, obisk zaželene restavracije, prenehajte čakati na ljudi, da se vam pridružijo pri preživljanju skupnega časa. Sami stopite v akcijo in naredite vse tisto, kar si iskreno želite. Podrobno si tudi poglejte in sprevidite, kako ste sodelovali pri stvareh, ki vas trenutno težijo, naj to prižge ogenj v vas, da izepljete zaželeno spremembo.

KOZOROG

22. december – 19. januar

Morda boste imeli občutek, da je vaš samo-nadzor testiran, vendar je vaš izziv v tem mesecu predvsem v ohranjanju sočutja v težjih trenutkih ter delovanju s tega vidika naprej. Ta mesec bo morda prišel s poštnim deležem medosebnih bojev, pa tudi s smiselnimi priložnostmi. Resnična moč ne izhaja iz prevlade, ampak iz sodelovanja z drugimi, brez da bi pri tem lahko izgubili ali ogrozili svoj dušni center in mir. Več čuječnosti in pozornosti boste doprinesli v interakcije z drugimi, bolj boste lahko ukrepali na način, ki odraža vašo pristno integriteto in ne vaš položaj. Pokažite se s svojim najboljšim jazom in pustite drugim, da vam razkrijejo, kar vam imajo v tem mesecu za razkriti.   

VODNAR

20. januar – 18. februar

Morda vas bo mikalo, da bi izrekli stvari, ki jih ne mislite in jih nato ne morete vzeti nazaj. Želite si več svobode, vendar naj ta ne pride na omenjeni način. To je izredno pomemben čas, da se prepričate, da bodo vse vaše odločitve v sozvočju z vašimi prepričanji, sicer se boste lahko počutili tudi znervirani. Zavedajte se, da ne rabite imeti vse predhodno pripravljeno, preden lahko svoje navdušujoče ideje delite tudi z drugimi. Pogovorite se s svojimi občutki brez hitrega "popravljanja" občutkov v samega sebe. Prizadevajte si, da svoje odnose zgradite s čustvenim vključevanjem in ne suhoparnim obveščanjem drugih.

RIBI

19. februar – 20. marec

Če se osredotočite na to, kar si ne želite, vam to zagotovo ne bo pripomoglo dobiti, kar si iskreno želite. Kadar preveč pozornosti posvečate temu, kar vam primanjkuje, lahko ponavljajoča pozornost postane nezavedna okrepitev tega. Zato bodite hvaležni za stvari, ki jih avtentično cenite v svojem življenju. Preživite nekaj časa, da svojo energijo uskladite s tem, kar se za vas dogaja navdihujočega in pozitivnega. Lahko si ta mesec ustvarite pogoje, ki si jih želite živeti, če se sprva povežete z blaginjo tega, kar že imate, s tem boste zagotovo privabili tudi več ljubezni v svoje življenje.

∼vir: povzeto po concious reminder

Preberite si še: Oktober - rez karme

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri