Tedenska napoved: Z energijo RAKA se prebujajo globoka čustva

V torek se Sonce pomakne v znamenje raka, s sabo nosi veselje, svetlobo in blagoslov, ki ga prebuja začetek poletja. To je vpliv, ki vas spodbuja, da poslušate svoje občutke in se nanje odzovete odločno.

Tedenska napoved: Z energijo RAKA se prebujajo globoka čustva (foto: shutterstock) shutterstock
20. 6. 2022

Z veseljem boste preživljali čas z družino in prijatelji, ki so vam resnično blizu. Skupaj lahko skuhate večerjo, pospravljate, se zabavate ali pa se skupaj zleknete na kavču, z namenom, da se sprostite. Hrepeneli boste po varnosti, zato se boste najraje zadrževali blizu doma in uživali na svojem dvorišču. Priporočljivi so tudi pikniki na vrtu, saj se vas bo dotikala topla energija in sedaj lahko sklenete tudi kakšno novo prijateljstvo.

Občutite lahko tudi tiste vibracije, ki jih v obdobju dvojčkov zaradi nenehnega hitenja niste niti opazili. Na področju spolnosti prihaja več nežnosti, več poljubov in objemov. Zmanjšana bo vaša strast, saj vam bo več pomenilo ljubljenje v pravem pomenu besede.

V negativnem smislu na plano stopila preteklost, ki jo boste želeli reševati, vendar ne boste dovolj odločni za večje ali pomembne korake. Razmišljali in govorili boste o preteklih dogodkih, ki vam ne bodo dovolili spontanega tkanja prihodnosti. 

Če ste čakali, da se nekomu izpoveste, je to sedaj več kot odlična priložnost. Biti sentimentalen je lahko vaša moč, saj boste znali prisluhniti. Intuitivna narava vam bo omogočila, da priskočite na pomoč, ko vas nekdo potrebuje, brez da bi vas prosil za karkoli. Najbolj vas bo vznemirjalo soočenje, ki se mu boste želeli na vsak način izogniti. 

Merkur, ki se bo skozi teden nahajal v dvojčkih bo tesno povezan z učenjem in razvojem logičnega razmišljanja. Spretnost prepoznavanja in iznajdljivost vam lahko olajšata marsikatero kočljivo situacijo. Izboljšale se bodo vaše govorne in pogajalske sposobnosti. Zelo pomembno je, da sledite in da ste budni.

Poiskali boste zanimive rešitve, ki jih v preteklem obdobju niste niti opazili. Veliko svojega znanja lahko v tem obdobju pridobite s samoizobraževanjem, zaradi nenasitne žeje po informacijah in najnovejših novicah. Vaši možgani in živčni sistem bodo delovali veliko hitreje kot običajno, hkrati pa boste sposobni obdelati podatke iz različnih virov. V negativnem smislu vam je lahko, če se ne dogaja dovolj hitro dolgčas, možne so tudi težave s koncentracijo. V kolikor boste preveč hiteli in se obremenjevali, vas lahko ujame stres. 

Venera se bo do četrtka nahajala v znamenju bika. Z močno razvitimi telesnimi čuti vas bodo privlačili užitki, materialno udobje in razkošen življenjski slog. Na prvo mesto boste postavili dobro hrano in prijetno domače okolje, ter se poskušali obkrožiti s privlačnimi predmeti in energijami. Nato se boste konec tedna neobremenjeno podali v iskanje pozornosti in raznih potrditev, saj vas bo vodila energija Venere v znamenju dvojčkov.

VPLIV ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek boste zasanjani in nezbrani. Luna v ribah ter njena konjunkcija z Neptunom poudarjata nezavedni del delovanja. Želje bodo neverjetne, realnost pa malce drugačna. Poiščite pravo pot do rešitev, brez da bi se po nepotrebnem ustavljali ob raznih vzorcih preteklosti, ki vas lahko le obremenijo. Znali boste prisluhniti in se vživeti v situacijo drugih, zato sledijo prijetni komplimenti. Z odličnim spominom in povečano sposobnostjo vizualizacije si lahko na področju kariere obetate ugodne rešitve.

V torek, ko nastopi luna v ovnu, ki jo spremlja energija Zadnjega krajca postajate vedno bolj odločni in samozavestni. Zavedati se boste začeli svojih prednosti, ki jih boste spretno uporabili v smeri napredka. Direkten pristop vam bo olajšal situacije in na dan prinesel resnico, s katero se boste sedaj lažje soočali. Na področju ljubezni boste delovali hitro in malce nepremišljeno, romantičnih vzgibov in pretirane nežnosti nikar ne pričakujte. 

V sredo bo ovnovo borbenost še dodatno okrepila konjunkcija med Luno in Marsom. Prihajajo naglica, netolerantnost in razdražljivost, ki se bo najbolj odražala tam, kjer se nekaj ne bo dovolj hitro zaključilo. Težko se boste zbrali, vendar boste kljub temu zagnani in zelo pogumni, še posebej, če vam bo nekdo rekel, da nečesa niste zmožni narediti.  

V četrtek popoldne luna prehaja v bika, kjer se bo zadrževala tudi v petek in soboto. Prihajata umirjenost ter želja po urejenih zadevah ter odnosih. Z dobro motivacijo in vztrajnim pristopom lahko dosežete, kar ste si zastavili. V pogovorih in ljubezenskih odnosih boste želeli predvsem ugajati in nuditi ljubeznive predloge. V kolikor vaša pričakovanja ne bodo uresničena sledi trma, ki se lahko prelevi v kakšen nepotreben konflikt. Iskali boste skupne interese, s katerimi bi se lahko še dodatno zbližali s tistimi, ki vam veliko pomenijo.

V soboto pričakujte zaradi konjunkcije med Luno in Uranom nekaj nejasnosti na področju čustev, saj boste težko našli skupno točko.  

V nedeljo boste spontani in neodvisni, saj se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov. Vse, kar se vam bo odvijalo v mislih boste želeli povedati na glas. Delili boste marsikaj, zato velja nekaj previdnosti, da ne boste v entuziazmu izrekli nečesa, kar bi lahko kasneje obžalovali. Vihrava energija, ki ne bo dovolila slabe volje ali žalosti, lahko pa v kolikor ne boste dobili odgovorov na svoja vprašanja prebudi notranji nemir. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: POLETNI SOLSTICIJ 2022 - vrhunec energije in svetlobe

in Morje nas napoji z vitalno življenjsko energijo