11.1.2023 je prelomnica v novo realnost

V leto 2023 stopamo pod vplivom retrogradnega Merkurja in vpliva števila 7: čas je za pogled vase, v preteklost in našo podzavest. Pred nami so dnevi prepoznavanja svoje luči in teme, strahu in poguma, starega in želje po novem. 

11.1.2023 je prelomnica v novo realnost (foto: shutterstock) shutterstock
10. 1. 2023

Slovo od preteklosti 

Prvi dnevi meseca bodo v nas prebudili nekaj nostalgije - obenem pa poriv, da določenih zadev ne želimo več v svojem življenju. Poslovite se od vsega slabega.

Po 11. 1. 2023: Prelomnica v novo realnost

To bo pravi dan za prelomnico, preboj in prvi korak v drugačnost. Dan poguma in želje po napredku. Če potrebujete več korajže, več drznosti, več zagona, je to popoln dan za prvi korak v neznano. Število 1 (poglejte kolikokrat se ponovi v datumu, pa še seštevek datuma je 1) simbolizira napredek, zato na ta dan ne premlevajte preteklosti, ne upajte na čudež, ampak storite korak naprej v smeri napredka, četudi bi to pomenilo, da boste na to pot stopili sami. Ne bojte se biti neodvisni in samostojni! 

Januar je mesec odločnosti

Obdajajo nas intenzivne energije, ki v nas prebujajo več odločnosti v doseganju pravičnosti in dvigu kvalitete samega življenja in nas kot posameznika. To bo rdeča nit celotnega leta.

Vse manj strpnosti bo za hudobije, laži, negativno in nizko energijo. Opazili bomo, da nam družba določenih oseb ne ustreza več in večinoma bodo to osebe, ki izhajajo iz strahu, jeze ter nevoščljivosti. Ne bo nam več prijala družba oseb, ki so na drugačni energijski ravni.

Januar  je ugoden za razčiščevanje

To energijo uporabite za  jasen seznam želja in ciljev. Namreč, imeli bomo bolj jasne misli, posledično bo lažje tudi odločanje česa si in česa si ne želimo  

Celoten mesec bo izvrsten za razstrupljanje telesa in uma. Posledično seveda tudi dviga kvalitete življenja in nas, kar pomeni lažji napredek v osebnostni in duhovni rasti.

Čas za kreativnost na energijski ravni

Opazili bomo več kreativnosti, a na drugačen način. Energija leta 2022 je še vedno prisotna, zato se lahko do sredine meseca še vedno pojavijo bolj čustveni trenutki. Zdelo bi se lahko, da se čustva bojujejo proti razumu.

Izbirajmo pot resnice in svojo pot

Celotno leto bomo postavljeni pod preskušnje naše lastne integritete zato izbirajmo pot resnice, korektnosti in miru. Izbirajmo pravo, in ne lahko pot. Živeti ne moremo tujega življenje, stopamo pa lahko po tuji poti. Tako sebe izgubimo. Dogodki tega meseca bi nam lahko ponudili ogledalo, kje – kdaj – kako sebe ne živimo v polni meri. To ni kritika, to je le nežen opomnik, da vas čaka še veliko lepega.

Pot do tja pa vodi po izzivov osebne, duhovne in čustvene zrelosti.

Tekst: LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

 Poslušajte nov PODKAST: