Če imate v imenu TE črke, bodite previdni

Po mnenju numerologov obstajajo črke, ki lahko negativno vplivajo na človekovo usodo. Če imate v imenu katere izmed naslednjih črk, morate biti v življenju pozorni na nekaj stvari.

Če imate v imenu TE črke, bodite previdni (foto: shutterstock) shutterstock
28. 3. 2023

Vsaka črka ima svoj pomen in jo je mogoče razlagati na različne načine, a na nekaj izmed njih morate biti še posebej pozorni. Numerologi pravijo, da morajo ljudje, ki imajo v imenu naslednje črke, ozavestiti določene stvari v svojem življenju ali na sebi, da lahko svojo usodo obrnejo na bolje.

Črka B

Glavna značilnost osebe, katere ime se začne s črko B, je spremenljivost. Takšni ljudje imajo običajno koleričen temperament. To lahko spremljajo prenagljene odločitve, kar pa vedno ne vpliva ugodno na njihovo prihodnost. Če se črka večkrat ponovi v priimku in imenu, potem se vse te lastnosti okrepijo. To so ljudje s kompleksnim značajem, v odnosu z njimi pa je potrebno pokazati večjo mero potrpežljivosti.

Črka D

Ljudje, katerih ime se začne na črko D, imajo veliko pozitivnih lastnosti, kot npr. družabnost in prijaznost. Vendar pa se za seznamom kvalitet skriva tudi pomanjkljivost. Takšne osebe ne bodo sprejemale kompromisov in bodo želele vse stvari početi na svoj način, pogosto brez globljega razmisleka, kar lahko privede do razočaranja. 

Črka Ž

Ljudje s črko Ž v imenu ali priimku imajo lahko težave pri odločanju. Velikokrat jim primanjkuje samozavesti in se težko postavijo zase ter izrazijo svoje mnenje. Njihova skrivnostnost in sramežljivost lahko prestrašita druge. A globoko v sebi so to ljudje, ki so se pripravljeni žrtvovati in premikati gore za druge.

Črka I

Za ljudi s črko I v imenu je značilna spremenljivost in impulzivnost. Nagnjeni so k sprejemanju odločitev brez razmišljanja. Če je tudi v priimku prisotna črka I, potem je oseba zelo razdražljiva, kar slabo vpliva na njeno komunikacijo z drugimi. Šele, ko ozavesti te lastnosti, jih lahko začne spreminjati.

Črka U

Črka U govori o ranljivosti osebe. Takšne osebe lahko trpijo zaradi anksioznosti. Več črk U v imenu kaže na pretirano skromnost in sramežljivost. Pogosto se zgodi, da se ne znajo ceniti ter omalovažujejo svoje uspehe, posledično pa se na ta način predstavljajo tudi svetu. Prvi korak k boljši prihodnosti je, da se začnejo tega zavedati.

Prirejeno po: mondo.rs

Preberite si še: Če imate v imenu naslednje črke, vam je naklonjena sreča

in Kaj pomeni, če imate v rojstnem datumu število 8?