Kdaj ste rojeni? Zadnja številka letnice vašega rojstva pove o vas več, kot mislite

6. 6. 2024
Deli
Kdaj ste rojeni? Zadnja številka letnice vašega rojstva pove o vas več, kot mislite (foto: profimedia)
profimedia

Zadnja številka v vaši letnici rojstva nosi prav poseben pomen...

Morda že veste, da naš datum rojstva nosi svoj poseben pomen, zanimivo pa je, da naj bi vlogo pri našem značaju in usodi imele tudi posamezne številke. Še posebej pomembna naj bi bila zadnja številka v naši letnici rojstva.

Vsaki zadnji številki v letnici pripada določen element: zrak, ogenj, zemlja, les in voda. To, kateremu elementu pripadate, lahko razkrije veliko o vašem značaju, lastnostih in življenju.

Kako ugotoviti, kateremu elementu pripradate? Preprosto poglejte, v katerem letu ste rojeni. Če ste denimo rojeni leta 1981, je vaša zadnja številka 1, kar določa element zraka.

0 - 1: Zrak

Osebe, rojene pod elementom zraka, so močne, odločne in pravične. Držijo se svojih načel. To so osebe, ki vedo, kaj želijo, in bodo naredile vse, da dosežejo svoje cilje in ambicije. Njihova pomanjkljivost pa je lahko prekomerna potreba po pridobivanju moči in materialnih dobrin.

2 - 3: Voda

Ljudje, rojeni pod elementom vode, v sebi nosijo veliko sočutja in karizme. V družbi naredijo dober prvi vtis. So čustveni, domiselni, ustvarjalni in iznajdljivi, kar jih naredi uspešne v karierah, povezanih z umetnostjo. Ti ljudje imajo izjemno intuicijo in dobro oko za podrobnosti.

4 - 5: Les

Tisti, ki so rojeni pod elementom lesa, so samozavestni in marljivi ljudje. So izvirni, radi nabirajo nove izkušnje in sanjajo o odkrivanju sveta okoli sebe. Obožujejo odštekane stvari, nenavadne kraje in skrivnosti. So zelo nesebični in za svoje ljudi bi naredili prav vse.

6 - 7: Ogenj

Ljudje pod elementom ognja so pravi pustolovci, ki sanjajo o potovanjih po vsem svetu. So radoživi, družabni in polni energije. V družbi hitro pritegnejo pozornost. Ker jih veliko stvari zanima, se lahko zgodi, da pogosto "skačejo" od enega interesa do drugega.

8 - 9: Zemlja

Tisti, ki so rojeni pod elementom zemlje, so zanesljivi in znajo doseči svoje cilje. Podrobno premislijo vsako stvar in redko delujejo impulzvino. To so ljudje, ki imajo radi disciplino in red. Veliko jim pomeni stabilnost in težko prenašajo spremembe.

Prirejeno po: kafe.rs