Kaj prinaša FEBRUAR 2023?

30. 1. 2023
Deli
Kaj prinaša FEBRUAR 2023? (foto: shutterstock)
shutterstock

Februar je mesec povezovanja, komunikacije in našega notranjega dvogovora. Podedovana prepričanja, zdravljenje čustvenih ran in predelovanje preteklosti, so teme s katerimi se bomo ukvarjali.

Pričnimo pri sebi

Februar je mesec povezovanja, komunikacije in našega notranjega dvogovora. Kakšen pogovor se odvija znotraj vaših misli? Kakšne sploh so? Kakšni so komentarji, opazke, ki jih skorajda nezavedno imate ob mimoidočih osebah in dogodkih dneva? Vidite osebo in si mislite, ''joj je lepa, kako ji prisoji tale plašč, ali način ličenja''… morda ste bolj kritični in si mislite, ''kaj si je ta krava nase dala''… Opazuje svoje notranje čeblanje, saj to je tisto, s čimer VI hranite svoj um in energija (oziroma nivo energije) za katerega ste samo vi odgovorni.

Premislite si

Če ste opazili, da ste negativni in kritični, da morda ne zmorete empatije ali pohvale, si premislite! Seveda ne bo šlo čez noč. Vsaka navada zahteva svoj čas. Nekaj let – dedni vzorci pa stoletij – se je oblikoval določen način razmišljanja, le kako naj bi ga kar čez noč spremenili. Ko se ujamete, da ste negativni, si recite: ''hop cefizelj, glej ga glej,. Popravimo to misel.''

Zdravljenje čustvenih ran

Na nas vpliva tudi število 9, ki prinaša zdravljenje preteklosti. Na nas še vedno medlo vpliva energija leta 2022, ki je bilo čustveno intenzivno in močno. Lekcije ljubezni do sebe ter sprejemanja, lekcije ženstvenosti in lastne moči ter lastne vrednosti (dragocenosti) so kar švigale okoli nas. Od vas sem slišala veliko zelo nenavadnih zgodb o razhajanju in vprašanj: ''ali bo kdaj bolje?''. Vi ste edini, ki lahko zavihate rokave in poskrbite, da bo bolje. Za nekatere bo to delo na sebi, za nekatere delo na odnosu, ki škripa in za nekatere tista zadnja možnost: odhod.

 Povezujte se s sebi podobnimi, pa se vam ne po potrebno…

..spreminjati. Kritizirajo nas osebe, ki so same s seboj nezadovoljne. Zrele osebe, ki imajo sebe rade, nam bodo sicer povedale svoje mnenje, ki pa nikoli in nikakor ni kritika in ni napad. Je zgolj mnenje, skupek besed. Znamo ti dve energiji razlikovati? Mnogokrat vse, kar ni pohvala dojemamo kot ostro kritiko in izničevanje vsega dobrega, kar zagotovo tudi vidi dotična oseba v nas.

Ena slaba lastnost ne pomeni, da ste celotni vi slabi!

Ne bodite pa tudi vi sami svoj prezahteven kritik, lepo prosim. Mnogokrat si ene napake ne zmoremo odpustiti in jo nosimo s seboj. Tako si zapiramo marsikatera vrata in ta rana sčasoma pravzaprav postane izgovor. ''Ne morem, ker še vedno preveč dobro vem kako se je to takrat končalo''.

Kaj že spet ta preteklost?

O da, pa kaj ni venomer z nami? Februarja in kasneje ponovno aprila, se bomo lažje povezovali s energijo prednikov. Torej, katera prepričanja so nam bila - kot družbi – v Sloveniji položena v zibko? Katera verska prepričanja, umski vzorci itd.

Bi dejali, da radi jamramo, opravljamo, smo zavistni in tudi sicer igramo žrtev – tako berem na internetu. Kaj je vaše mnenje? Kakšni smo v Sloveniji? Kakšne osebe so v vaši družini? Kateremu sorodniku ste najbolj podobni ter kateri se vam zdi, da sploh iz vašega testa ni? Opazujte energije, v katerih ste odraščali in kako se danes odražajo v vaših izbirah. 

Naša preteklost in družina sta gradniki nas

Niso pa celota. Nikakor. Mi izbiramo katere gradnike, kakšne osebe, navade in način delovanja, vzgoje, povezovanja, odnosa, partnerstva bomo gradili. Zavedati pa se je potrebno močnih vzgibov podzavesti, da bi vas nekako 'potunkala' nazaj v energijo in stanje, v katerem ste odraščali. Naša primarna družina je naša definicija življenja, odnosov in družine. Ne  glede na to, da morda razumsko ne želimo podobne situacije sami, pa je to definitivno definicija kaj družina je, ki jo s seboj nosi vaša podzavest.

Delo na sebi se nikoli ne konča

Zato ne obupajte, ampak glavo gor in pogumno v mesec februar!

 

Tekst: LiLi SoRuM

 
 

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu