Kako izbrati numerološko ugoden DATUM POROKE?

30. 9. 2022
Deli
Kako izbrati numerološko ugoden DATUM POROKE? (foto: Profimedia)
Profimedia

Kdaj se poročiti? Naj vam pomaga numerologija.

Izbira datuma za dogodek, ki se zgodi samo enkrat v življenju, vsekakor ni enostavna naloga. Pri tem vam lahko pomaga tudi numerologija.

Kako dobiti numerološko število datuma?

Da bi dobili numerološko število vašega datuma, za začetek seštejte vsako posamezno število v datumu. Če ste se denimo poročili 30.12.2019, seštejte 3 + 0 + 1 + 2 + 2 + 0 + 1 + 9 = 18. Pomembno je, da dobite enomestno število - če je vaš rezultat dvomestna številka, seštejte še ti dve števili (v tem primeru 1 + 8 = 9).

Enako lahko storite tudi za datum, ki ga načrtujete v prihodnosti.

Kakšen numerološki pomen ima vaš datum poroke?

Datum poroke zakonu vsekakor da posebno noto. Vsako od števil ima poseben pomen. 

Numerologi predlagajo poroko na datum, katerega numerološko število je sodo (2, 4, 6 ali 8). Soda števila namreč simbolizirajo ravnotežje in harmonijo. Letos je bil priljubljen tudi datum 22.02.2022 - čeprav je njegovo numerološko število 3, se je veliko ljudi odločilo zanj zaradi števila 2.

Numerologi pa odsvetujejo datume, katerih numerološko število je 1, 5 ali 7. Število 1 simbolizira individualnost in neodvisnost, 5 predstavlja spremembo in kaos, 7 pa ima močno energijo "volka samotarja".

Si želite poiskati specifičen datum? 

Za natančni izračun datuma si lahko pomagate s svojim in partnerjevim rojstnim datumom.

Po enakem principu kakor prej, izračunajte numerološko število svojega rojstnega datuma. Če ste denimo rojeni 02.01.1994, je vaše numerološko število 8.
(0 + 2 + 0 + 1 + 1 + 9 + 9 + 4 = 26; 2 + 6 = 8).

Nato izračunajte še število partnerjevega rojstnega datuma. Če je rojen 29.06.1994, je njegovo numerološko število 3.

Ko imate obe numerološki števili, ju skupaj seštejte po enakem kopitu. V zgornjem primeru je skupno numerološko število 2. (8 + 3 = 11; 1 + 1 = 2).

Število, ki ga dobite, je lahko ugodno za datum poroke. V tem primeru bi se morda lahko poročila februarja ali decembra, ali pa izbrala dan/leto, ki ima vmes število 2.

Seveda pa je na koncu dneva najpomembneje, da skupaj izbereta datum, ki ustreza obema - s pogovorom in iskanjem skupne rešitve bosta postavila najboljši temelj za uspešen in srečen zakon.

Vir: wellandgood.com

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije