Numeroskop: Naj vas strah pred neznanim ne ustavi, da se lotite nečesa novega

Preberite numeroskop, ki ga je za vas pripravila Lili Sorum, za teden od 11. do 17. aprila 2022.

Numeroskop: Naj vas strah pred neznanim ne ustavi, da se lotite nečesa novega (foto: shutterstock) shutterstock
11. 4. 2022

Lekcije 15. tedna: 

Strah pred neznanim je mnogokrat vzrok, da se ne lotimo nečesa novega, pa čeprav to pomeni, da vztrajamo pri nečem, kar za nas pravzaprav ni dobro. Nekako se bojimo, da bi nam lahko bilo še slabše nekod drugod. Mar pozabljamo, da prav nikjer nismo tako zelo vkoreninjeni, da se ne bi mogli znova zganiti?

Všeč mi je rek: ''Če ti nekaj ni všeč, se premakni, saj nisi drevo''.

Vedno lahko sebe in svoje življenje spremenimo. Zadnji dve leti sta nam dokazali kako hitro se lahko cel svet spremeni, ne le ena situacija, odnos, navada… Nikoli ne dvomite v svojo lastno sposobnost in moč. Predvsem pa ne pozabite, da če vam nova situacija, odnos, navada itd. ni všeč, jo pač znova spremenite. Prav nič ni zapisno v kamen.

Naš um včasih odločitev dojema kot večno. Um dvomi v uspeh, domišljija pa postreže z vsemi možnimi (ali manj verjetnimi) zapleti, da nam je lahko še težje storiti tisti prvi korak. Ne bojte se spremembe in nepoznanega. Veste, kdo je vedno del vašega življenja, vseh sprememb in dogajanj? VI! Vi pa vsekakor niste nepoznani.

Preko nenavadnih razmer prepoznavamo sebe in svoje odzive. Zadnji dve leti sta bili za to naravnost fantastični. Obdajala nas je zelo nestanovitna in negotova energija. Letošnje leto je mnogo bolj kreativno, mnogo bolj konstruktivno. Naj vam ne spolzi skozi prste.

Katere spremembe si želite?

Katero spremembo pa potrebujete?

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kdo ste, ko ste sami s seboj?
  • Kakšna oseba ste, ko imate vsega dovolj?
  • Kaj vam takrat pomaga?

UGODEN ČAS ZA:

  • Novo postavitev vrednot
  • Spremembo prioritet
  • Vaš novi jaz

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Prebudil bi se lahko vaš perfekcionizem. Uporabite ga kot vir idej za rast in nekaj novega, ne kot kritiko obstoječega. Pohvalite sebe.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se bolj odločno zahtevati več za sebe – od sebe. Dvignite svoje standarde in bodite ponosni na svoje pretekle dosežke.

Število življenjske poti 3

Preden privabite nekaj novega in dobrega v življenje, bo potrebno spustiti nekaj starega, kar nikakor več ne deluje v vaše dobro.

Število življenjske poti 4

Nove poti se odpirajo pred vami zato se ne zadržujte in ne ''žvečite'' preteklih možnosti, ki niso delovale. Izberite novo.

Število življenjske poti 5

Nekdo vam lahko pomaga, a ne more namesto vas izbrati, kaj je za vas dobro. Vsekakor se vam obeta drugačen pogled na nekaj/nekoga.

Število življenjske poti 6

Ustvarjajte z Ljubeznijo, ali pa raje ne. Ste oseba, ki resnično z vso srčnostjo doživlja življenje. Zdaj pa ga živite na polno. Zaslužite si.

Število življenjske poti 7

Nekoliko bolj resno se boste lotevali novih projektov. Izbirajte tiste pristope, ki so praktični in učinkoviti. Ne komplicirajte si zadev.

Število življenjske poti 8

Če se vi ne boste odprli vsem neslutenim možnosti in priložnostim, veste, vas ne bodo prosile za še 'eno šanso'. Sami si jo podarite.

Število življenjske poti 9

Včasih spremembe doživljamo kot tveganje. A kaj, ko tudi vsakič, ko prečkate cesto, tvegate, da vas povozi voznik. Razumete namig?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com

Preberite si še: