Napoved za JULIJ: Kaj nam prinaša število 7?

Znana slovenska numerologinja Lili Sorum pravi, da bo julij najmanj čustveno intenziven mesec tega leta, a to nikakor ne pomeni, da bo dolgočasen mesec. Poglejmo si, kaj je zapisala.

Napoved za JULIJ: Kaj nam prinaša število 7? (foto: profimedia) profimedia
1. 7. 2022

Čas, da razmišljajmo s svojo glavo

Prišel je čas introspekcije, pogleda vase in dela nas sebi. Čas, ko se razkrivajo različne skrivnosti. Zdaj ni pomembno, kaj bodo rekli sosedje, temveč kaj pravite vi. Julij lahko razkrije kakšno novo resnico, ki je bila prej očem skrita. Odprite se nenavadnim spoznanjem, življenje vas bo lahko naravnost začudilo.

Vedno nas bodo obdajale osebe, ki se z nami ne strinjajo. Nasprotujoča mnenja nam lahko ponudijo drugačen pogled na isto situacijo, osebo ali odnos. Uporabimo ta čas, da raziskujemo dejstva in oblikujemo svoje lastno mnenje.

Število 7 napoveduje čas za osebno rast

Vpliv števila 7 nas spodbuja, da bi našli lastno resnico, po kateri delujemo. Zdaj je idealni čas, da jo spremenimo, če nas ne podpira ali preprosto za nas ne velja več. V življenju imamo vedno možnost, da si premislimo. V tem času bomo lažje dostopali do miselnih vzorcev, ki močno delujejo na naši nezavedni ravni. Jih bo lahko spremeniti? Verjetno ne, ni pa nemogoče. Nekatere miselne vzorce smo oblikovali in krepili celo življenje. Nesmiselno je predvidevati, da se bodo kar razblinili. 

Julij - manj dinamičen mesec

Vsak izmed nas je dragocen del sveta. Vsak izmed nas je kapljica, ki tvori ocean. Že navidez neznantno dejanje, kot je denimo postavitev posode z vodo za zunaj živeče živali v poletni vročini, je dejanje, ki je doprinos. Čakati ali meniti, da bi to moral nekdo drug pa je prelaganje lastne moči na druge.

Julij bo čas raziskovanja. Del meseca se energije umirjajo in tako omogočajo potrebno razsodnost in pa čas zase. Vzemite si ga. Preberite kakšno dobro knjigo, prisluhnite predavanju, udeležite se delavnice, bodite aktivni.

Avgust bo znova bolj dinamičen mesec, ki bo od nas pričakoval premike in odločnost. Julij je zato bolj usmerjen v um in pa dvig kvalitete nas kot osebe. Storite vse v svoji moči, da vaše sanje zaživijo.

lili-sorum.com