Karmični teden bo pritegnil na plano naše nerazčiščene odnose

Numeroskop za obdobje od 9. do 15. maja 

Karmični teden bo pritegnil na plano naše nerazčiščene odnose (foto: shutterstock) shutterstock
9. 5. 2022

Lekcije 19. tedna: 

Vsi se učimo biti boljši človek. Nihče ne zna vsega. Pravi pogum in moč se ne skrivata v trdnosti, temveč v izražanju svojih čustev. Podobno se lahko izrazi naša zrelost v prepoznavanju tistega, česar še ne znamo. 

Karmični teden bo pritegnil na plano naše nerazčiščene odnose. Pred nami so dnevi razdražljivosti in pa (velikega) ega. Zelo verjetno je, da bomo vsaj v eni situaciji kazali s prstom na druge. 

Energija, ki nas obdaja, bo razkrila zlorabe, kjer jih ne bi pričakovali. Do nas bodo prihajale informacije, ki nas bodo večkrat negativno presenetile. Bodite pozorni na namige med vrsticami in opozorilne znake. Mnogokrat zvonimo po toči, kajne? Zdaj smo v času tik pred nalivom. Morda pa lahko nekomu, ki se ne zmore postaviti za sebe, pomagate. 

Kako nam lahko to pomaga?

Lažje se bomo postavili za sebe v odnosih, kjer osebo dojemamo kot avtoriteto ali pa se osebe celo bojimo. Svet kot celota bi se moral postaviti v steber Luči in stati za bolj zdravimi načeli, proti zlorabam, nasilju in krivici. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj vam gre na živce?
  • Kdo vam gre na živce?
  • Komu greste vi na živce? 

UGODEN ČAS ZA:

  • Učenje potrpežljivosti
  • Več medsebojne strpnosti
  • Postavljanje mej zlorabi

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.    

Število življenjske poti 1

Nekomu bi lahko zelo pomagali. Preko zanimivega dogodka drugi osebi, boste spoznali nekaj o sebi. Ničesar ne počnite na silo te dni. 

Število življenjske poti 2

Bodite razumevajoči do svojih čustev, predvsem kadar gre za občutke nemoči in strahu. Pravzaprav je to klic vaše duše po več nežnosti. 

Število življenjske poti 3

Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha, zato si vzemite potreben čas za ohladitev. Dovolite: drama trenutno nikomur ne koristi.

Število življenjske poti 4

Lahko bi nihali v svojem dojemanju določenega dogodka, osebe ali načela Kaj pa, če ravno nasprotno kot menite vi, velja?

Število življenjske poti 5

Idealno obdobje za več romantike, obenem pa tudi izzivi zdrave ljubezni do sebe in vaših najdražjih. Ne ravnajte impulzivno. Vzemite si čas.

Število življenjske poti 6

Zanimiv preblisk v ljubezni. Bodite predvsem sami sebi najbolj skrben prijatelj/ica. Nekaj bo končno postalo razumljivo.

Število življenjske poti 7

Odločneje se izražajte v pogovoru. Jasno tudi sami sebi zastavite cilje in svoje meje. Če vi sebe ne jemljete resno, vas tudi okolica ne bo. 

Število življenjske poti 8

Sprejemajte. Karma ni vedno negativna, veste. Kaj pa, če se vi otepate dobrega zaradi slabe lastne vrednosti?

Število življenjske poti 9

Vsak dan je nov list in v vsakem dnevu ste lahko nov človek. Le vi izbirate kdo in kaj ste, zato predvsem sedaj izbirajte še bolj preudarno. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite si še: