Numerološka napoved za junij 2015

V tem času bomo veliko bolj čustveno doživljali zadeve okoli sebe. Ker smo bolj ranljivi, bi bilo modro, da ne sprejemamo težjih odločitev na področju odnosov. Ali pač?

Numerološka napoved za junij 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
2. 6. 2015

Je možno, da nečesa nikakor ne morete več prenašati? Sicer je potreben pogum, a večkrat umirjen in spoštljiv pogovor lahko reši marsikatero situacijo, za katero bi prisegli, da je neznosna. Bi poskusili?

No, bodimo iskreni in priznajmo, da bodo v tem času tudi naša čustva nihala. Obdobje krajših avantur za tiste, ki ste samski. Odnosi, ki se začnejo v tem času, nas učijo raznolikosti in njihov namen ni nujno družina. Ali dolgotrajnost.

Sprejmite vse odtenke sebe. Vseh 50 odtenkov sive, pa še kakšnega več. Življenje je darilo. Čustva so nekaj posebnega. Niste kamen, še za tega ni dokazano, da nima čustva. Smo človeška bitja. Najprej in predvsem smo človeška bitja. Pohvalno je, da se trudimo na svoji poti biti tudi duhovno & čustveno zrela bitja, a to ne pomeni, da se spreminjamo v robota, ki vse 'sprejema kot *za nekaj dobro* in namenjeno'. Smo človeška bitja, ki čutijo bolečino, jezo, žalost, ljubezen, radost, navihanost in še marsikaj. Dovolite si OBČUTITI.

Prepoznavanje svojih občutkov je ključnega pomena, saj nam v tem času nosijo pomembna sporočila. Naša duša joka, kadar ne sledimo svoji poti. Kako je kaj vaša duše te dni, povejte mi?

Srček je naš prijatelj. Nemogoča ljubezen ne obstaja. Pomislimo; nekoga imate lahko radi, pa je milje stran. Ego je tisti, ki si želi ali si celo razlaga, da potrebuje biti v odnosu z neko osebo, in to ne v kar kateremkoli, mora biti romantičen odnos. Dragi moji, lepo je, da nas imajo radi, in lepo je, da imamo mi radi. Nobene potrebe pa ni nikogar imeti nujno ob sebi. To je potreba po kontroli, ki izhaja iz strahu. Torej, pričakujte izpade ljubosumja junija. Dihajmo.

DeLo za DuŠo:

  • Kaj pri sebi pogrešate, kadar pogrešate nekoga?
  • Kdo ste ob osebi, ki jo ljubite? Kdo ste, ko ste sami?
  • Bi dejali, da koga sovražite?
  • Na koga ste jezni, pa morda se zdi, da ni prav, da ste?
  • Kdo pa vas 'živega ne more'?

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com
LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.