Numeroskop 1. – 7. 7. 2019: Ko delujemo kljub strahu, smo neustrašni

 

Prvi preobrati in preboji so pred vrati!

 

Numeroskop 1. – 7. 7. 2019: Ko delujemo kljub strahu, smo neustrašni (foto: unsplash) unsplash
1. 7. 2019

Lekcije 28. tedna: 

Sami svoj vratar smo. Koga ali kaj spuščamo skozi naša vrata, je naša lastna izbira in tudi odgovornost. Včasih se v izbiri tudi zmotimo in osebe ali situacije, priložnosti ocenimo bolj rožnato ali pa preveč skeptično. Na napakah se učimo, pravijo, zato ta teden uporabite znanje preteklosti in se usmerite v prihodnost. Dovolj je bilo ujčkanja grenkih razočaranj. Naj ne postanejo vaš izgovor.

Prikličite si v misli pogumnega pionirja, morda neustrašnega kavboja, ki je osvajal Divji zahod. Mislite, da se v njegovem srcu nikoli ni nahajal strah? Seveda se je. Strah je primaren občutek, ki prebiva v vsakem živem bitju, saj je njegov namen ohranitev zdrave presoje (tako denimo ne skočimo v ogenj, ampak se požara bojimo).

Ko delujemo kljub strahu, smo neustrašni. Kadar dovolimo, da nas strah zaradi slabih izkušenj ali podzavestnega vzorca blokira, pa v resnici ne živimo sebe, temveč nekakšno iluzijo. Strah je iluzija. To, česar se bojite, je misel. Je možnost. Bolj ali manj verjetna. Nikjer nimate 100% zagotovila, da se vam obeta bolečina, izguba ali neuspeh. 

In ravno zato kavboj zavihti svoj laso in požene konja, saj verjame v polno polovico kozarca in ne zre v prazno. Prazno že ima. Zdaj jo gre napolniti do vrha. 

ZNATE NAPOLNITI ČAŠO SVOJEGA ŽIVLJENJA DO VRHA?

V tem času bodo v ospredje postavljeni izzivi sprejemanja in pa morebitni strahovi pred novostmi, pred nenavadnim in pred odločitvami. Vsi, ki se težje sami odločajo, bodo v tem času prepuščeni zgolj sami sebi, da bi se tega naučili.

ODLOČAJTE SE S SVOJO GLAVO

V temu času je ključnega pomena, da se ne zanašate na tujo presojo in nasvete. Izbirajte po svojih kriterij in standardih – je morda čas, da jih dvignete?

DELUJTE KLJUB STRAHU

Ne omahujte. V odnosih – predvsem tistih dolgoletnih, v katerih so se osebe v vaši bližini razvadile in se do vas obnašajo neprimerno, morda celo žaljivo, je čas, da se postavite za sebe.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj bi ljubezen storila?
  • Kaj bi čustveno zrela oseba storila?
  • Kaj bi pogumna oseba storila?
  • Kaj boste vi storili?

Število življenjske poti 1

Nov val energije se obeta predvsem na področju odnosov. Možno je, da boste tisti, ki ste v daljših zvezah, te dni razmišljali o korenitih spremembah.

Število življenjske poti 2

Ustvarjajte in ob tem uživajte. Zdaj ni čas, da bi se obremenjevali s tujim mnenjem. Življenje je vaše in ne njihovo, zato VI uživajte v njem. 

Število življenjske poti 3

Osredotočite se na svoje zdravje in počutje. Vam telo nekaj sporoča, pa kar nekako ne želite slišati? Možni so pomisleki, ki sodijo v preteklost. 

Število življenjske poti 4

Ne oklepajte se izbir iz preteklosti, katere ste evidentno prerasli. Tudi dude ne nosite več s seboj, je tako? Čas je za 'tisto' spremembo. Pogumno!

Število življenjske poti 5

Prisluhnite čustvom in se ne omejujte. Možno je, da se bo pojavila potreba po pripadnosti. Uživajte v družbi tistih, ki vam dajejo občutek varnosti.

Število življenjske poti 6

Ne trudite se racionalizirati in opravičevati tuje neprimerno ravnanje. Na to upajo. To je njihov izgovor, ki jim ga (včasih) ponudite kar sami.

Število življenjske poti 7

Kako bi se lahko bolj učinkovito organizirali? Presodite v katerih zadevah, odnosih in projektih izgubljate čas in svojo energijo. Preusmerite ju.

Število življenjske poti 8

Čeprav smo v času novih začetkov, bi lahko dobili še eno priložnost. Jo boste zagrabili ali raje dvignili standarde? Sprejmite nagrade za preteklo delo.

Število življenjske poti 9

Obdaja vas val svežine, novega zagona, idej in pa zanosa. Možen je prav poseben nov začetek in/ali potrditev, da ste na pravi (svoji) poti.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri