Numeroskop 10. – 16. 6. 2019: Pazite na svoje besede!

Numeroskop 10. – 16. 6. 2019: Pazite na svoje besede! (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
10. 6. 2019

Lekcije 25. tedna: 

Nekoč izrečene prazne obljube bi lahko potrkale na vrata in zahtevale izpolnitev. Koliko pa vi polagate pomena in vrednosti na svojo besedo? Kaj je za vas laž, kaj skrivanje, kaj pomanjkljiva resnica? Znate poiskati izgovor za svoja slabša dejanja, ali prevzamete odgovornost? Priznate napake? Se jo potrdite popraviti?  

Popularen Zakon privlačnosti je prinesel mogočen val podpore afirmacijam in pa usmeril več pozornosti na besede, ki jih uporabljamo. Včasih smo preveč ohlapni z besedami, včasih pa si preprosto ne prisluhnemo, kaj govorimo in obenem celo tarnamo, da smo na razpotju, kjer ne vemo, kako ravnati.

Ko rečemo, 'ne vem', največkrat naša podzavest govori: ne želim tega...

Ko izrazimo, 'odveč mi je', pravzaprav izrekamo: ''želim več od tega, kar je''.

Kadar omahujemo z izbiro, se nismo pripravljeni ločiti od obstoječega, saj 'odločitev' pomeni ''ločiti se od vseh ostalih možnosti''.

Prisluhnite sebi in tistim mislim, ki se rodijo, ko niste pozorni. Opazujte svoje lastne odzive na situacije, ki vam niso po godu. Ali preklinjate, ko vam nekaj pade na tla, ste jezni, če vas nekdo prehiti itd.

Opazujte svoje čustvene odzive, ki povzročajo misli, katere nato oblikujejo vaše počutje in posledično tudi to, kar manifestirate.

Ta teden bo pomemben, saj bomo manifestirali hitreje, zato se očistite vzorcev pomanjkanja in pa pomilovanja. Predvsem pa se ne ubadajte s tujimi napakami, ampak s svojimi.

Misel je energija. Bodite iskreni in jih usmerjajte z ljubeznijo.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo ste, ko vas nihče ne vidi?
  • Kdo so vaši najdražji, ko jih vidite le vi?
  • Lažete?
  • Kaj morda sami sebi lažete?

UGODEN ČAS ZA

  • Raziskovanje drugačnosti
  • Krajši poučen izlet
  • Spremembo v načinu komuniciranja

Število življenjske poti 1

Bodite odločni ter aktivni. Ste inovator in oseba, ki ima rada napredek, a včasih malček ''zaspite'' na svojih lovorikah. Budilka zvoni! Delujte!

Število življenjske poti 2

Nič ni narobe s pomočjo in pozornostjo, ki jo sprejmete od novih ljudi. Ne občutite krivde ali pritiska, da morate takoj povrniti pozornost. Sprejmite.

Število življenjske poti 3

Odločajte se za novo, če ste v precepu. Izbirajte tisto, kar vam omogoča več samostojnosti in prostih rok. Popolnoma sposobni ste sami uspeti v vsem.

Število življenjske poti 4

Nasvet bi vam lahko pomagal, zato bodite odprti pogovoru. Tudi vi ste oseba, ki lahko z občutkom zanesljivosti pomaga umiriti napeto situacijo.

Število življenjske poti 5

Obeta se vam razposajen teden, a pomembno je, da se pravočasno ustavite. Saj veste, kakšen je otrok po rojstnodnevnem rajanju, če ne počiva?

Število življenjske poti 6

Lahko bi se prebudili strahovi iz preteklosti. Če se odnos ali situacija nikakor ne spremenita do mere, da bi se vi počutili varni, je vredno vztrajati in zakaj?

Število življenjske poti 7

Naj vas negotovost, ki jo občutite, ne prestraši. Samo nepoznavanje prihodnosti ne pomeni, da se v njej skriva nekaj negativnega. Dajte si čas.

Število življenjske poti 8

Pred vami je čustven teden, ki obljublja možnost romantičnih trenutkov, katerih ne boste zlahka pozabili (in zakaj bi jih?). Negujte sebe v odnosu z drugimi.

Število življenjske poti 9

Lahko bi imeli občutek, da si vaše misli in občutenja nasprotujejo. Morda pa je potrebno na celotno zadevo samo pogledati z drugačnega zornega kota?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: