Numeroskop 11. – 17.2.2019: Odmik, tišina, čas zase

Bodi to, v kar verjameš!

Numeroskop 11. – 17.2.2019: Odmik, tišina, čas zase (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
10. 2. 2019

Lekcije 7. tedna: 

Veliko se omenja, da se prave vrline, kot so korektnost, poštenost, iskrenost in integriteta, izgubljajo. Namesto da komentiramo družbo, v kateri smo, spremenimo sebe in tako oblikujmo boljšo družbo. Spodbujajmo spoštljiv dvogovor med tistimi, ki se ne strinjajo in ohranjajmo tudi sami nivo kvalitetne komunikacije. Seveda bodimo spoštljivi tudi do sebe – kolikokrat se ujamete, da sebi izrečete grde besede?

Teden učenja, osebnosti rasti in pa poglobljene analize svoje lastne osebnosti. Lažje boste razumeli morebitna močnejša čustva prejšnjega tedna, ki so razburkala vaš vsakdan. Spomnite se vsaj enega dogodka, ki je čustveno tako vplival na vas, da bi lahko rekli, da vas je vrglo iz tira.

Obdaja nas nekoliko bolj resnobna energija, ko bi nam lahko prijal odmik, tišina in pa čas zase. Nahajamo se v zelo dobrem obdobju za učenje, branje in pisanje. Priporočala bi vam meditacijo, dobro knjigo o osebni rasti, predavanje – torej kakršnokoli obliko rasti vas kot osebe in vsega, s čimer se ukvarjate.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kako ste lahko bolj kvalitetna oseba?
  • Na kakšen način lahko izboljšate kvaliteto svojega dela?
  • Bi dejali, da ste v zadnjem letu zrasli kot oseba?

UGODEN ČAS ZA

  • Razstrupljanje uma negativnih misli
  • Duhovne počitnice
  • Delo na sebi

Število življenjske poti 1

Usmerite svojo pozornost na poslovno področje življenja. Kako bi lahko izboljšali svojo učinkovitost, storilnost, se bolje organizirali in dvignili kvaliteto opravljenega?

Število življenjske poti 2

Sami izbiramo tip človeka, torej oseb, s katerimi tvorimo odnose. Pravijo, da pritegnem sebi podobne. Komu niste (več) podobni? Prepoznajte kaj ste (ali pa še ne) prerasli. 

Število življenjske poti 3

Kar nekaj časa ste oblikovali svoj novi Jaz, zdaj je čas, da zasije. Zato je prvi korak opazovanje kaj (ali kdo) vas vedno znova potiska v senco? Morda bo potrebno postaviti mejo.

Število življenjske poti 4

Pomoč ali podpora je v vaši neposredni bližini, le opazite je ne. Bodite odprti sprejemanju predloga, nasveta in roke v oporo. Nikakor pa to ne pomeni, da morate ubogati.

Število življenjske poti 5

Obeta se vam radosten teden, v katerem bi vam nekdo spodnesel tla pod nogami (ali pa vi nekomu). Bodite pozorni na osebe, ki ste jih komajda spoznali. Sreča se vas drži!

Število življenjske poti 6

Ne nasedite strahu, ki bi se dvignil iz preteklosti. Presodite, ali vas dana situacija nemara ne moti zato, ker vas spominja na že doživeto – razen, če govorimo o isti osebi!

Število življenjske poti 7

Opazili bi lahko drugačen, za vas nekoliko nenavaden način razmišljanja ali odzivanja. Najverjetneje bo minilo tako kot bo minil ta teden. Zdaj ni čas za večje odločitve.

Število življenjske poti 8

Teden Ljubezni, v katerem ni potrebe po odločanju. Potreba je po občutenju, zato ničesar, povezanega s čustvi, ne racionalizirajte. Doživite. Občutite. Odprite srce. Ljubite. 

Število življenjske poti 9

Morda bi se malček 'hecno' lahko počutili te dni, kot da ne bi bili v svoji koži. Bodite strpni do sebe in okolice. Pomagala bi vam lahko tišina ali vodena meditacija.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: