Numeroskop 13. – 19. 5. 2019: Čas je za novo vrsto odnosov

Numeroskop 13. – 19. 5. 2019: Čas je za novo vrsto odnosov (foto: unsplash) unsplash
13. 5. 2019

Lekcije 20. tedna: 

Smo polovica vsakega odnosa, ki ga sestavljamo, zato se zavedajmo svoje vloge in moči. Ozrite se na pretekle štiri tedne. Vas spominjajo na lanski november? Vas spominjajo na preteklost? V dogodkih zadnjih tednov vam nagaja pomembno ogledalo: ste srečni in izpolnjeni znotraj odnosov, ki jih gojite? Se počutite varni? Imate ob sebi zanesljive ljudi? Analizirajte vse vrste odnosov, ne zgolj romantičnih – tudi prijateljske, sorodstvene, odnose med sodelavci, sosedi…   

Kaj odnosi, katerih del ste, govorijo o vas? Kaj osebe, s katerimi ste si blizu, sporočajo o vas?

Kadar smo obdani z osebami, ki so pozitivne, bom težje zapadli v negativna občutja in seveda bi se težje smilili sami sebi. Ko nas obdajajo toksični ljudje, je lahko občutek, da je vsak stik z njimi kot polivanje kisline na odprto rano. Seveda pa nikoli ni odvisno le od okolice, ampak primarno od nas.

Ta teden bodite pazljivi, da ne kažete s prstom na druge. Tudi na svoje starše ne. Tudi na državo ne. Raje to energijo uporabite za iskanje rešitve, in če je nikakor ni, potem se osredotočite na tisto, kar lahko spremenite.

Znotraj obstoječih in dolgotrajnejših odnosov se obetajo spremembe. Zelo možni so začetki drugačnih in za vas nenavadnih poznanstev, ki bi se lahko sčasoma razvili v prav posebne vezi, zato bodite odprti do novih oseb, ki stopajo v vaše življenje.

Predvsem pa delajte na odnosu, ki ga gojite do sebe. Se spoštujete? Imate visoko mnenje o sebi? V tem času bo (seveda) nagajal ego, zato bi morda hrepeneli po potrditvi. Ne iščite je v drugih. Podarite si jo sami.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kako bi sebe opisali vesoljcu, ki nima pojma o človeštvu?
Kdo vam gre na živce?
Koga pogrešate?
Izluščite rdečo nit.

UGODEN ČAS

  • Nova poznanstva
  • Obnovitev zamrlih prijateljstev
  • Drugačen način komuniciranja in povezovanja

Število življenjske poti 1

Izrazite svoja čustva in se pri tem ne zadržujte. Pazite le, da ste razločni v tem, kar želite sporočiti. Možno je, da boste nekoga narobe razumeli.

Število življenjske poti 2

Posvetite se odnosom iz otroštva ter tistim, za katere bi dejali, da so gradnik vas. Pričakujete lahko, da se bo pojavil strah, ki mu ni več mesta v sedanjosti.

Število življenjske poti 3

Dovolite si spontanost, ki je vam osebno nenavadna in meji na drznost. Je že res, da imate bujno domišljijo, a do kam si dovolite v odnosih z bližnjimi?

Število življenjske poti 4

Bolj boste čustveno nabiti kot običajno. Bodite ljubeči do sebe in ne oklepajte se oseb, katere ljubite na račun svoje sreče. Ugoden čas za romantiko.

Število življenjske poti 5

Razmislite preden delujete. Običajno tuhtate šele po dejanju ali dogodku (če niste z mislimi že nekod drugod). Tokrat analizirajte preden delujete.

Število življenjske poti 6

Bolj odločni boste v svoji komunikaciji in rezultati bodo vidni takoj. Okrepite svojo samozavest tako, da dvignete svojo lastno vrednost. Dragoceni ste!

Število življenjske poti 7

Ne izogibajte se občutkov, ki se porajajo. Če so povezani s preteklostjo, se vprašajte kaj potrebujete, da bi jih lahko presegli (v kolikor so boleči).

Število življenjske poti 8

Čas je za vaš novi jaz v odnosih. Predvidevati je, da gre za bolj samostojen jaz, zato ne bi bilo nič presenetljivega, če bi se nek odnos končal.

Število življenjske poti 9

Pogovorite se s seboj iz preteklosti. Kaj bi si povedali, kot jaz iz sedanjosti? Kaj ste v preteklosti bili, pa sedaj pogrešate? Delujte v smeri rešitve.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri