Numeroskop  14. – 20.1.2019: Ko je treba reči NE

Numeroskop  14. – 20.1.2019: Ko je treba reči NE (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
13. 1. 2019

Lekcije 3. tedna: 

Mnogokrat se zataknemo, ko je potrebno reči ”ne”, pa naj gre za preprosto povabilo na kavo ali bolj kompleksne situacije. Vsega se je moč naučiti – tudi tega. Lažje je, če se učimo skupaj. ”Ne” ni prav noben "bav bav", zato ne bežite pred njim. Niste slaba oseba, če vam preprosto ni do nečesa.

Svoboda izbire

Slišimo, da imamo vedno izbiro, a kaj, ko se počutimo ujete v sistem, način življenja, v določeno situacijo, katere ne moremo spremeniti. Ne moremo vedno izbrati izzida, vedno pa je naša odločitev, kako se nanj odzovemo. Občutek ujetosti bi se lahko okrepil v naslednjem tednu, prvi zametki tega občutka pa se bodo pričeli pojavljati že v tem. Naša izbira je reakcija, ki je lahko negativna ali pozitivna.

Ta teden bi nam lahko ponagajala domišljija, zato si dajte nekaj časa za premislek, preden se opredelite, kaj menite o nečem, kar se je zgodilo. Uporabite energijo tedna, da bi se lotili svežih, nekoliko nenavadnih idej. Poigrajte se z različnimi možnostmi.  

VPRAŠANJA V POMOČ

Katere otroške sanje vam še vedno burijo domišljijo?

Kako bi lahko bili vi nežnejši do sebe?

Kdaj 'zganjate' dramo? Bodite iskreni.

UGODEN ČAS ZA

Ustvarjanje in kreativne projekte

Umetnost

Spremembo imidža

Število življenjske poti 1

Čustva je potrebno umiriti, da bi se lahko razjasnila. Ta teden je kot nalašč za zdravljenje strahu, žalosti, otožnosti in vseh bolečin občutenj. Naj minejo. Dovolite si iti naprej.

Število življenjske poti 2

Ste strpna oseba, ki hitro začuti stisko sočloveka.  Tem tednu se osredotočite na sebe, četudi se vam zdi, da se dobro počutite. Dovolite si priznati kaj še vedno boli in zakaj?

Število življenjske poti 3

Se dogodi, da nič hudega namerno izgovorjeno besedo doživite kot napad ali kritiko? Se takoj postavite v obrambni položaj? Pojdite do vira tega obnašanja in ga odklopite. Dovolj je.

Število življenjske poti 4

Ste vztrajni, a morda bi morali samo za kak odtenek spremeniti smer vašega vztrajanja. Ali vas dejanja vsakodnevnih aktivnosti peljejo po poti vaših ciljev? Bolje nastavite korakanje.

Število življenjske poti 5

Spontana iskrica je težko del vsakdanjika, kajne? Rutinska opravila se nič kaj ne iskrijo, zato se jih kaj kmalu naveličate. Bistvo je: Vi ste iskrica, ne tekajte naokoli v iskanju sebe.

Število življenjske poti 6

Dobro vemo, da bomo na utečeni način dobili poznane rezultate. Poskusite nekaj novega, vznemirljivega in opazujte, kaj se zgodi? 

Število življenjske poti 7

Čustvena drama je nekaj, česar niste pristaš. A eksplozija čustev je včasih potrebna, da bi jih pravzaprav prepoznali in priznali. Razum je odličen v ''zakrinkanju'' občutkov. Snemimo maske.

Število življenjske poti 8

Včasih dokazi in razumska prepričanja ne pomagajo – naše srce doživlja resnico kot drugačno od ''navedene'' ali ''logične. Drznite si. Priznajte si, brez obotavljanja, svojo Resnico.

Število življenjske poti 9

Biti odločen ne pomeni biti hladen ali nemara celo zloben. Pomeni biti v svoji moči. Ne bojte, da boste izgubili ljudi okoli sebe. Kdor ima rad Vas, si želi, da ste Vi in ne marionetka.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: