Numeroskop 15. – 21. 4. 2019: Vsi v sebi nosimo temne plati

Stopamo v teden, v katerem se bodo oglasile naše lastne negotovosti, predvsem na področju ljubezni do sebe.

Numeroskop 15. – 21. 4. 2019: Vsi v sebi nosimo temne plati (foto: pixabay) pixabay
15. 4. 2019

Lekcije 16. tedna: 

Mnogi so mnenja, da je laž, kadar je dobronamerna, opravičljiva. Veliko ljudi meni, da če pomemben podatek zadržijo pri sebi (v svojo korist), ne gre za laž, saj se niso zlagali. Kaj hitro se najde izgovor, kajne?

Med nami so osebe, ki laž dobesedno ''zavohajo'', če se po domače izrazim. Veste kako? Zaznajo neharmonijo v energiji. Nekaj ''v zraku'' ne resonira.

Dobra novica: vsi imamo to sposobnost. Naučite se jo uporabljati.

Karmični teden v karmičnem letu ne zveni kaj zelo obetavno, vsaj ne v pozitivno smer, kajne?

Takšna obdobja pa so še kako potrebna, da ozavestimo temo, ki nas obdaja. Tudi lastno temo. Nihče izmed nas ni popoln, vsi v sebi nosimo plati, katere so potrebne zdravljenja. Stopamo v teden, v katerem se bodo oglasile naše lastne negotovosti, predvsem na področju ljubezni do sebe.

Si zaslužite ljubezen?

Imate pravico reči 'ne'?

Seveda vas bo večina odgovorila z 'da'. V kolikšni meri pa ljubeče ravnate s seboj in v kolikšni meri znate sprejemati ljubezen? Ali v resnici v danih situacijah rečete 'ne'? (Ko to vprašam na delavnici večina udeležencev gleda v tla ali pa se nasmeji).

Na osebni ravni se bomo soočali z lastno čustveno nezrelostjo, morebitnim občutkom nevrednosti in občutkom, da nikoli ni dovolj dobro.

Na ravni sveta pa se bodo razkrivale afere. Nekateri dobesedno ne bodo več imeli "želodca" za dogajanje v svoji bližini in bodo spregovorili. Morda ne javno, ampak dovolj, da bodo kolesja resnice stekla v pravi smeri.

KAJ TO POMENI ZA VAS?

Čeprav je lahko to zelo neprijetno, pa si nalijte čistega vina. Kdaj in kako ste ravnali slabše kot bi lahko? Ali to lahko popravite? Česa se lahko iz tega naučite za naprej? Odpustite si napake in sebe objemite kot bi stisnili k sebi otročka, ki je razbil kozarec. Vsi delamo napake. Kaj od njih odnesemo pa determinira kakšna oseba smo. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ali lahko popravite svoje napake?
  • Česa se lahko naučite iz preteklosti?
  • Kaj vas učijo ogledala v tem času?

UGODEN ČAS ZA

  • Razstrupljanje telesa
  • Razčiščevanje nesporazuma
  • Pogled v sebe in analiziranje osebnosti

Število življenjske poti 1

Malo več pozornosti usmerite na poslovno plat življenja. Prav možno je, da imate nekoga v bližini, ki do vas ni iskren. Dobro preberite drobni tisk.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se zaključka. Ko se nekaj zaključi, to ne pomeni, da nikoli ni obstajalo. Vsak konec prinaša nov začetek, ali pa morda ponoven začetek.

Število življenjske poti 3

Pokažite več samostojnosti. Bodite odločni. Izrazite svoje misli in mnenje. Če je pred vami odločitev, izberite tisto možnost, ki je nova in sveža.

Število življenjske poti 4

Pogovor ne grize. Ljubezen ne boli. Vseeno imamo mnogokrat takšen občutek. Premagajte strah in dvom ter spregovorite o sebi.

Število življenjske poti 5

Domišljija bo delovala okrepljeno ta teden, zato si vzemite čas za več igrivosti. Morda boste malo bolj občutljivi te dni. Vse je v redu.

Število življenjske poti 6

Nekoliko lažje boste dihali, saj boste imeli občutek, da imate noge na tleh. Zdaj ste bolj trdi in boste lažje dosegali svoje (delovne) cilje.

Število življenjske poti 7

Spremembe so na obzorju in to nepričakovane ter sprva morda celo tudi neopazne. Bodite spontani in ne analizirajte preveč.

Število življenjske poti 8

Zaupajte vase in krepite lastno vrednost. Nekateri bi se lahko na trenutke smilili sami sebi. Skrivnosti v odnosih bi lahko prišle na plano.

Število življenjske poti 9

Um in srce bojda ne znata hoditi z roko v roki. Veste kdo ali kaj je ''z roko v roki''? Vi! Posvetite se morebitnim lastnim vzorcem samozaničevanja.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: