Numeroskop 17. – 23. 6. 2019: Zdaj ni čas, da bi obupali!

Obeta se nam teden, v katerem bomo hitro priklicali k sebi izrečeno, zato bodite še posebno pozorni na čustveni naboj, s katerim oblikujete svoje misli, reakcije in stavke.

Numeroskop 17. – 23. 6. 2019: Zdaj ni čas, da bi obupali! (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
17. 6. 2019

Lekcije 26. tedna: 

Ljubezen ne boli, razočaranje je tisto, ki nas prizadane. Ljubezen ni nevarna, dejanja iz bolečine so tista, ki so. Ljubezen zdravi, sovraštvo ruši. Kljub morebitnim slabim izkušnjam, ne vrzite puške v koruzo. Poskusite znova, a na drugačen način.

Ljubezen se skriva marsikje, le odpreti moramo srce. Včasih se preveč osredotočimo le na eno osebo ter le en način izražanja naklonjenosti, da popolnoma spregledamo toplino, katere smo deležni od prijateljev, sorodnikov, sodelavcem, tudi neznancev in nenazadnje osebe, od katere bi si želeli več.

Ne nižajte svojih standardov. Ne spremenite svojih meril. Zaslužite si dobro. Spremenite vir, od katerega si to želite. Veste, naga oseba vam ne more podariti srajce in v odnosih je mnogokrat podobno. Druga oseba, pa naj gre za partnerja ali prijatelja, sodelavca, soseda, starša, sorodnika itd., vam lahko da le kar ima in kar zna. Je možno, da si želite srajce od nage osebe?

Za vse, ki se počutite osamljeni in pravite, da je vaša postelja prazna. Ni. Vi ste v njej. Ljubite sebe in opazili boste, da vas ljubijo mnogi, katere ste morda spregledali na podoben način kot ste spregledali sebe.

Obeta se nam teden, v katerem bomo hitro priklicali k sebi izrečeno, zato bodite še posebno pozorni na čustveni naboj, s katerim oblikujete svoje misli, reakcije in stavke.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj je vaš bližnji cilj?
  • Česa si želite v roku 10 let?
  • Kaj potrebujete, da bi bili uspešni?
  • Česa si želite, da bi bili srečni?

UGODEN ČAS ZA

  • Reorganiziranje domačih obveznosti
  • Adaptacijo doma
  • Pogovor s starši

Število življenjske poti 1

Sprejmite nagrade in nepričakovane uspehe. Ne bodite preveč vpeti v aktivno delovanje, saj tako ne boste mogli sprejeti sadov svojega preteklega dela.

Število življenjske poti 2

Odločajte se za tisto, kar vam prinaša več poguma, več novih priložnosti in pa občutek neodvisnosti, čeprav po tem morda ne stremite. Ste čudoviti v timu.

Število življenjske poti 3

Dovolite si sprejeti pomoč. Omogočite si počitek. Družite se z osebami, ki imajo podoben smisel za humor in so ustvarjalne tako kot vi. Bodite pozorni na nove ideje.

Število življenjske poti 4

Včasih si preveč želite potrditve in zato marsikatero dobro zamisel iz rok spustite, ker si enostavno ne predstavljate, kako bi jo realizirali. Vprašajte za nasvet.

Število življenjske poti 5

Naj se vam prav nikamor ne mudi. Še več, umirite vsakodnevno naglico in se posvetite svojemu telesu. Kako lahko živite bolj zdravo in ste povezani z zemljo?

Število življenjske poti 6

Sprostite se. Odprite se. Bodite spontani. Presezite svoje meje. Drznite si razmišljati drugače kot bi sicer in rezultati bodo (končno) drugačni. Pogumno!

Število življenjske poti 7

Prisluhnite čustvom, a brez, da bi se jih trudili razumeti. Bodite ranljivi, saj le tako boste sami sebi dopustili novo izkušnjo in pa možnost čustvene intenzitete.

Število življenjske poti 8

Osredotočite se na znanje, ki ga imate in ga nadgradite. Uporabite logično razmišljanje, opredelite vsaj štiri korake naprej in delujte strateško. Dober čas za učenje.

Število življenjske poti 9

Bodite posebno pozorni na počutje, saj lahko iz enega jeznega stavka ustvarite cel teden jeze. Užijte radost in pa odprite se obilju iz prav vseh možnih virov.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: