Numeroskop 21. – 27.1.2019: Potrebujete pogum

Pogumno poglejte svoja dejanja v preteklosti. Kaj nosite s seboj, česa niste v resnici predelali, dodelali, se naučili?

Numeroskop 21. – 27.1.2019: Potrebujete pogum (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
20. 1. 2019

Lekcije 4. tedna: 

Pogum je potreben za korak naprej. Seveda ga ne počnemo na slepo, zato je potrditev pravilnosti našega razmišljanja ali delovanja še kako dobrodošla. Naj se te potrditve ne spremenijo v ''pumpanje ega'', kot radi rečemo po domače. Ne čakajte na uradno ptreditev overjeno pri notarju, da bi se lotili nečesa nepoznanega ali zahtevnega.

Nismo se rodili, da bi do starosti predelovati miselne vzorce iz otroštva, za katerimi se skrivamo. Ko vzorec ozavestimo, je potrebno na njemu delati. In ne čakati, da mine ali popusti. Če en način ne deluje, poiščite drugega. Leto 2019 bo postavilo v ospredje ravno vzorce, ki so se oblikovali v našem najbolj ranem otroštvu, zato jih ne ignorirajte.

Ne zaspite. Učitelj – terapevt – prijatelj nam lahko pomaga. Ne more pa ničesar storiti namesto nas, zato nehajmo ogledovati druge ter se posvetimo sebi. Samo mi vemo, kako se počutimo in raziščimo zakaj. Morda je razlog (zagotovo je) naravnost banalen.

Če imate občutek uteži na nogah, ne zrite v uteži. Če se zadeve ustavljajo, ne odvijajo, kot bi se morale, ne krivite retrogradnega Merkurja (mimogrede, zdaj ni retrograden), ampak poglejte svoja dejanja v preteklosti. Kaj nosite s seboj, česa niste v resnici predelali, dodelali, se naučili?

Ne zrite v ovire, poiščite RAZLOG.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Slišite kdaj očitek, da ste trmasti?
  • Bi dejali, da se preveč oklepate preteklosti?
  • Česa se oklepate, čemu se upirate?

UGODEN ČAS ZA

  • Spremembo vsega, čemur se upirate
  • Zdravo prehrano
  • Več kvalitetnega počitka

Število življenjske poti 1

Nekoliko bolj racionalno se boste lotevali zadev kot sicer. Prekrasno! Problem bo nastal, ko samih sebe ne boste več razumeli. Potrpežljivo. Kaj bi svetovali prijatelju?

Število življenjske poti 2

Pogum ni odsotnost strahu, temveč aktivnost kljub tresočim hlačam. Torej, ne odlašajte več in končno storite nekaj potez v smeri, kamor si želite že dalj časa usmeriti sebe. 

Število življenjske poti 3

Dovolj ste krepki, samostojni in navsezadnje tudi odrasli, da se sami soočite z realnostjo. Realnost so dejstva. Ne prilagajajte jih več. Namen domišljije ni ''odmisliti''.

Število življenjske poti 4

Radi imate poštenost v odnosu. Iskrenost in karte na mizi. Prišel je čas, da nekomu dopustite drugo možnost. Bodite previdni, a dovolite, da poskusi popraviti napake. 

Število življenjske poti 5

Ne zamerite, a nimate vedno prav, ker nihče nima vedno prav. Zatorej, prisluhnite, preudarite in morda celo: premislite si. Vi ste spontano bitje, sledite vzgibu in razumu.

Število življenjske poti 6

So vas prepričevali, da je le vaša domišljija to, kar ste občutili? Ni realno? Zakaj pa ne poiščete dokazov? V preteklosti ste bili bolj odločni, kaj se je zgodilo?

Število življenjske poti 7

Resnica lahko zaboli, a tudi osvobodi. Bodite iskreni in se zazrite v preteklost, za katero ste mislili, da je za vami. Ugotovili boste, da marsikaj ni bila vaša krivda.

Število življenjske poti 8

Spremembe, razvoj, razmah – razprite krila. To ni dovolj. Poleteti je treba na njih. Vdihniti svobodo, zrak in pogledati zadeve z zelo drugačne perspektive. No, pojdimo.

Število življenjske poti 9

Bodite potrpežljivi s seboj v trenutkih ranljivosti, jokavosti in čustvenosti. Doživite, nato spustite. Naj se bolečina, strah, stiska pozdravijo. Svobodni ste. Od sedaj naprej.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: