Numeroskop 22. – 28. 7. 2019: Izberite radost!

Numeroskop 22. – 28. 7. 2019: Izberite radost! (foto: profimedia) profimedia
22. 7. 2019

Lekcije 31. tedna: 

Še tako dolgočasno opravilo si lahko popestrimo sami. Radost, ki jo občutimo, ko uživamo, mnogokrat premalo cenimo in jo premalokrat vpletemo v naš vsakdanjik. Popestrite si lahko prav vsako opravilo, vsak trenutek, vsak odnos, vsako misel. 

Naša domišlija vedno deluje. Je mala miška, ki ždi in opazuje dogajanje okoli sebe, miga s smrčkom in ušeski. Kakšna je miška v vaših mislih, ko tole prebirate? Je podobna Miki Miški, je nagajiva in prijetna ali bolj kot ne spominja na nevarno podgano iz risank?

Mi smo tisti, ki nadziramo svoje misli in s tem tudi našo domišljijo. Energija tedna prinaša prav posebne trenutke, v katerih bi lahko tako uživali kot že dolgo ne, ali pa bi se lahko pojavili strahovi iz otroštva. Če bi se zgodilo slednje, bodite veseli. Imate enkratno priložnost ozaveščanja, da pod posteljo ne živi "bau bau" in, da ste danes odrasli, močni ter sposobni ta strah premagati.

Izkoristite trenutke nagajivosti za nove ideje, lahko pa tudi za prenovo doma in delovnega okolja, morda celo garderobe. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ste povezani s svojim notranjim otrokom?
  • Kateri otroški strah je še vedno prisoten?
  • Kakšne so vaše otroške sanje?
  • Si jih lahko sedaj izpolnite?

UGODEN ČAS ZA

  • Nova poznanstva
  • Okrepitev samozavesti
  • Korak v neznano
  • Družabne igre

Število življenjske poti 1

Dinamičen teden je pred vami, ki nosi možnost večje spremembe. Naj vas opozorim, da le-ta najverjetneje ne bo trajna. 

Število življenjske poti 2

Ugoden teden za romantiko, odnose in pogovor ali povezovanje. Bodite sproščeni in bodite vi. Povejte svoje mnenje z dvignjeno glavo.

Število življenjske poti 3

Možno je, da boste nedolžno opazko doživeli kot kritiko ali napad na vas, zato si vzemite čas za razmislek preden užaljeno odgovorite.

Število življenjske poti 4

Lažje se boste organizirali, zato sedaj posezite po vsem, kar bi že (zdavnaj) moralo biti končano. Učinkoviti boste, zato zavihajte rokave. 

Število življenjske poti 5

Ste oseba, ki potrebuje lastno svobodo, a zaključki vam vseeno ne gredo od rok prav vedno. V tem času boste lažje spustili preteklost iz rok. 

Število življenjske poti 6

Opazili boste, da so se določeni strahovi dobesedno stopili. Ste nova oseba. Proces se je zaključil. Čutite? Ste ponosni na sebe? Ste novi?

Število življenjske poti 7

Opazka, ki bi jo nehote ujeli s kančkom ušesa, bi lahko pomagala pri razumevanju neke vaše situacije, zato bodite še posebno čuječi te dni.

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži, zato ji odprite duri. Česa si želite? Temu se posvečajte! Sanjarite, smejte se, uživajte, ustvarjajte… čarobnost je tik pred vrati!

Število življenjske poti 9

Možen bo občutek streznitve ali nekakšne ujetosti. Vzemite si čas za več počitka in razmisleka. Morda ste le utrujeni, in ni nič narobe?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri