Numeroskop 25. – 31. 3. 2019: Smo v času, ko čistimo karmo

Primerjajte se zgolj in samo s seboj iz preteklosti!

Numeroskop 25. – 31. 3. 2019: Smo v času, ko čistimo karmo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 3. 2019

Lekcije 13. tedna: 

''Kakor si boš postlal, tako boš spal'' je star rek, ki včasih zveni kar malo grozeče. Dogodki tega tedna razkrivajo, kako dobri ste v postiljanju, zato bodite še posebno pozorni na nepričakovane preobrate v življenju in nenavadne dogodke. Ena izmed lekcij je zmožnost prepoznavanja lastne površnosti in druga zmožnost pohvale sebe za dober rezultat. Bi dejali, da znate oboje?

Ocena je presoja, ki temelji na nekem merilu ali zapovedi, morda pričakovanju. Zelo verjetno je, da vas bodo vsaj enkrat ta teden z nekom ali nečim primerjali. Uporabite energijo tedna, da bi ocenili svoj lasten napredek, a brez kritiziranja. Vzemite si čas, da bi ocenili sebe, a po lastnih merilih. Primerjajte se zgolj in samo s seboj iz preteklosti!

Vsak izmed nas se uči na sebi lasten način in s hitrostjo, ki jo zmore. Ozrite se na zadnjih nekaj let. Sprememba v čustveni zrelosti bi morala biti očitna. Če imate občutek, da bi lahko v tem času bolj zrasli in postali boljši, si namenite več časa za doseganje tega znotraj obveznosti vsakega dneva. Ne namenjajte si kritike. Kadar smo jezni na sebe, nismo produktivni. Šele, ko se odločimo, da se bomo spremenili, to postanemo.

V tem času bi se lahko zdelo, da se je lažje oklepati preteklosti. Zdelo se bo smiselno ponovno poskusiti. Smo v času, ko postavljamo nove temelje in čistimo karmo, zato dobro razmislite ali je ponovitev nečesa iz preteklosti, kar se ni dobro izteklo ali pa vsaj tako, kot ste si želeli, resnično pravilna odločitev. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kolikokrat razmišljate na način, kot so vaši starši?
  • Kdaj ste nazadnje preverili podatke, ne zgolj brali naslovnice?
  • Kakšno je vaše fizično zdravje?

UGODEN ČAS ZA

  • Soočanje s slabšimi izbirami
  • Sistematski pregled telesa
  • Čiščenje doma
  • Obujanje spominov

Število življenjske poti 1

Spremembe in znova spremembe! Bodite pripravljeni na nekaj nenavadnih idej in prav možno je, da vas bo mamila tujina, selitev ali nova pričeska.

Število življenjske poti 2

Čustva bodo glasnejša, predvsem strah. Premagajte ga! Ne gre? Nič hudega. Tudi največjega bojevnika je včasih strah. Tokrat delujte, kljub strahu!

Število življenjske poti 3

Ne analizirajte preveč, zakaj je nekaj narobe, raje razmišljajte, kako je lahko bolj prav. Preteklosti ne morete spremeniti. Ubadajte se prihodnostjo. 

Število življenjske poti 4

Obdaja vas uspešna energija, ki vam bo prinesla rezultate, če boste razmišljali dolgoročno. Kaj je za vas najbolj dobrodošlo za naslednjih 10 let?

Število življenjske poti 5

Včasih prehitro dirkate v nekaj novega, brez da bi se v resnici poslovili od tistega, kar se je zaključilo. Zdaj je trenutek, da točno to storite.

Število življenjske poti 6

Nova odločnost se pojavlja, ki pa se zdi nekako znana. Kdaj ste nazadnje glasno zatrjevali, da je čas za novi jaz? Ste znova tisti ''novi jaz''?

Število življenjske poti 7

Prisluhnite nasvetu starejše osebe. Kar predvsem pomeni, da ji pustite do besede in je/ga ne prekinjajte. Končna odločitev bo seveda vaša. 

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži in pa nekoliko bolj kreativna energija. Uporabite jo za nove projekte in pa za zdravljenje ranega otroštva. Znate biti do sebe nežni?

Število življenjske poti 9

Ne oklepajte se načina delovanja, ki več kot očitno ne deluje. Zaprite vrata preteklosti, a pred tem se odločite, česa ne želite v sedanjosti.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: