Numeroskop 28. 1. – 3.2.2019: Prevzemite odgovornost za lastno energijo

Se je spremenil svet ali ste se spremenili vi?

Numeroskop 28. 1. – 3.2.2019: Prevzemite odgovornost za lastno energijo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
27. 1. 2019

Lekcije 5. tedna: 

Svet smo mi. Učimo se pomembnosti lastnega vpliva na spremembe, katere si želimo videti v prihodnosti. Včasih se premalo zavedamo lastnega vpliva. Tudi kot potrošnik niste nemočni. Ko se določen izdelek ne prodaja, se proizvajalec zamisli in spremeni svoj pristop. Uporabite svojo moč, ko gre za odločitev kje in kaj kupujete. Prav tako pa tudi prevzemite odgovornost za lastno energijo, ki jo oddajate, saj ste lučka (ali pa tema).

Svet se spremeni, ko se spremenimo mi.

Zdaj smo v času, ko lažje zaznavamo drugačnost in jo tudi sprejemamo na malo bolj lahkoten način. Pravijo, da je vsaka oseba v našem življenju naš učitelj. Podobno velja za vsako drugačnost, s katero se srečujemo, zato bodite ta teden radovedni in odprti raziskovanju.

Energija tedna podpira krajša potovanja, spoznavanju tujih kultur in pa prepoznavanje lastne drugačnosti, zato ne posedajte doma. Poskusite drugačno hrano, oblecite na malo bolj barvit ali drzen način, spoznavajte osebe drugih kultur in ozadij, odzivajte se drugače. Za nami je že intenzivno obdobje, v katerem so se odvijale globoke in mogočne spremembe znotraj nas. Naše reakcije, način, kako se odzivamo, pa bodo v temu času pokazatelji naše lastne spremembe. Zato opazujte sebe in svoje reakcije, ki bi lahko bile bolj intenzivne.

Zdaj drugače! Eksperimentirajte. In ob tem uživajte. Uživajte v sebi.

VPRAŠANJA V POMOČ

Opišite svoje razmišljanje o

-       ljubezni,

-       denarju,

-       poštenosti,

 kot ste ga imeli pred 10 leti

UGODEN ČAS ZA

  • Krajši oddih konec tedna
  • Adrenalinski šport
  • Spontane zabavne izbire
  • Selitev

Število življenjske poti 1

Najbolj občutne spremembe bo zaznati na čustvenem področju. Bodite pozorni na odzive, ki kažejo na boljšo samopodobo in krepkejšo ljubezen do sebe.

Število življenjske poti 2

Morda boste nedolžne opazke doživeli preveč resno, kar pomeni, da vsako (mimobežno) povabilo na kavo morda ni tako zelo obvezujoče.

Število življenjske poti 3

Bodite kar najbolj učinkoviti. Ne zapravljajte več svojega časa na tistih poteh, ki ne vodijo v lepe kraje. Torej, prevetrite svoje projekte, odnose in navade. Zapravljate sebe ali rastete?

Število življenjske poti 4

Ne oklepajte se prav ničesar; tudi kosila, ki vam ni okusno, se ne silite do konca pojesti. Ste v času opuščanja slabega in zdravljenja preteklosti zato bodite nežni do sebe.

Število življenjske poti 5

Dinamičen teden je pred vami, v katerem ni za izključiti večje življenjske, popolnoma nepričakovane, spremembe. Če se odločate, izberite tisto pot, ki vam nosi več samostojnosti. 

Število življenjske poti 6

V ospredju bodo znova odnosi. Morda pa je vaša nova samostojna podoba, ki jo odražate okolici, bolj krhka, kot bi si želeli priznati? Nič hudega. Bodite ljubeči do sebe.

Število življenjske poti 7

Popoln čas za prvi zmenek, lahko bi temu dejali tudi za vaš prvi zmenek s preostankom Življenja. Čopič sledi slikarju in ne obratno. Življenje sledi vam in ne obratno. Slikajte!

Število življenjske poti 8

Postavite dolgoročno drugačne temelje za svojo prihodnost. Zdaj je čas preobratov in oblikovanja novih navad, ki bodo z vami kar nekaj časa, zato ne izbirajte impulzivno.

Število življenjske poti 9

Možna os nihanja razpoloženja in pa spremembe v zadnjem hipu. Ničesar se ne oklepajte in ne vztrajajte, da bi se karkoli moralo izteči po nekem kalupu. Uživajte.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: