Numeroskop 29. 4. – 5. 5. 2019: Vrata preteklosti je potrebno zapreti

Nič, kar vam je v resnici namenjeno, ne bo ušlo.

Numeroskop 29. 4. – 5. 5. 2019: Vrata preteklosti je potrebno zapreti (foto: unsplash) unsplash
29. 4. 2019

Lekcije 18. tedna: 

Vrata preteklosti je potrebno zapreti, sicer boste na prepihu med "včeraj" in "jutri"... Ko zaprete vrata, ne preverjajte, ali so res zaklenjena, ne zrite skozi kukalo nazaj v obujanje spominov in ne odpirajte le malo, da vidite ali kdo na njih trka. Če je nekdo ostal v preteklosti, je za to razlog. Zaprite vrata in se obrnite v nasprotno smer, sicer boste le odprli sosednja vrata v podobno izkušnjo.

Ne ujčkajte nečesa, kar je v resnici minilo. Ne lovite nečesa novega, kar se še ni zgodilo. Zdaj je čas, da ste. Obstajate. Opazujte sebe in svoje počutje. Bodite sočutni. Zavedajte se sveta okoli sebe. Ničesar vam ni nujno potrebno preboleti danes. Nič, kar vam je v resnici namenjeno, ne bo ušlo. Včasih smo sami preveč neučakani in zato na silo pospešimo dogodke ter tako slabo vplivamo na njihov razplet.

Ta teden bi se lahko počutili kot, da vozite z zategnjeno ročno zavoro. Energija tedna vas bo spodbujala k razumevanje preteklosti, da bi spremenili današnje odločitve prihodnosti. In nič drugega. Čas za aktivne korake naprej prihaja naslednji teden. Sprejmite razočaranja, sprejmite lastne napake in sprejmite, da marsikdo v vašem življenju ni takšen ali takšna kot bi si vi želeli. Drugačni ljudje se bodo pojavili, ko se boste prenehali oklepati tistih, ki za vas niso dobri. Pa tudi, če gre zgolj za neprenehno obujanje spominov in pritoževanje čez druge. 

Spremenite lahko le sebe, zato poslušajte svoje srce. Kaj vaš notranji otrok potrebuje, da bi se počutil varnega? Kaj vi potrebujete, da bi sebi odpustili vse, za kar se krivite (če še niste) in tako pričeli proces zdravljenja in preobrazbe?

Ta teden je namenjen vam.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kateri deli preteklosti aktivno vplivajo na sedanjost?
  • Česa se oklepate iz strahu, a trdite, da zaradi ljubezni?

UGODEN ČAS ZA

  • Opuščanje slabih razvad
  • Odpuščanje zamer
  • Zdravljenje žalosti 

Število življenjske poti 1

Kljub želji po novem, bi se lahko pojavil slab priokus preteklosti. Ključ do uspeha je razmejitev časovnih obdobij. Kdo ste bili, kdo ste in kdo boste?

Število življenjske poti 2

Možno je, da se bo pojavila oseba iz preteklosti. Ne odreagirajte preveč intenzivno. Saj vam jih ni potrebno (takoj) nazaj spustiti v svoje življenje.

Število življenjske poti 3

Obudite otroške radosti. V čem ste uživali kot otrok? Možna so nihanja razpoloženja ta teden, zato se vnaprej izognite črnogledosti.

Število življenjske poti 4

Oglasili bi se lahko dvomi, o katerih že dalj časa niste razmišljali. Danes ste drugačen človek, zato jih ovrzite, a bodite previdni pri novih projektih.

Število življenjske poti 5

Malo težje boste ohranili svojo pozornost za dalj časa, zato se ne silite. Uporabite ta čas za spremembe, s katerimi odlašate že dalj časa.

Število življenjske poti 6

Čustva bodo imela glavno besedo. Katera pot krepi zdravo ljubezen do sebe in katero vas ponižuje? Odločite se ta teden, saj bo izbira trajna.

Število življenjske poti 7

Prisluhnite razumu, a delujte po notranjem občutku. Če ste pred odločitvijo, izberite pot, ki vam prinaša več osebnega miru in občutka varnosti.

Število življenjske poti 8

Vaša sposobnost manifestacije je izjemno močna ta teden, zato jo izkoristite. Delajte na samozavesti in okrepitvi notranje moči. Odprite se obilju.

Število življenjske poti 9

V vnemi, da bi rešili svet, občasno spregledate osebe pred lastnim nosom. Sedaj je čas, da se osredotočite tudi na svoje najbližje in na sebe.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri