Numeroskop: 30. 12. 2013–5. 1. 2014

Leto 2014 bo temeljilo na racionalni percepciji, na umu in pravičnosti. Vračamo se k resnici. Seveda pa je (za lažnivce, prevarante itd.) to lahko zelo boleče obdobje.

2. 1. 2014

Število življenjske poti 1

Postavite si cilje. Analizirajte jih korak za korakom. Nato jih postavite višje. Povprašajte se po otroških sanjah in navidezno nedosegljivem. Zakaj bi se (vsaj v načrtovanju) omejevali? Saj je le papir ...

Število življenjske poti 2

Otrok v vas se veseli novega obdobja. Kako boste ljubeče poskrbeli zanj? Ste se pocrkljali v teh prazničnih dneh? Ali ste poskrbeli za vse, le zase ne? Domača naloga: obdarite se.

Število življenjske poti 3

Ne dovolite dvomom in skepticizmu, da bi zmagali. Dovolj ste sposobni, da bi izpeljali, karkoli bi si zadali; torej si zadajte nekaj tako neverjetnega, da boste še sami navdušeni. Pogum.

Število življenjske poti 4

Tradicija je seveda pomembna. Tudi varnost. Nekoč smo verjeli, da smo v jamah varni. Danes gradimo nebotičnike. Ne ostajajte v jami lastnih omejujočih prepričanj, ki temeljijo na strahu.

Število življenjske poti 5

Spontanost je iskrica življenja. Je draž in je srž. Vseeno pa je občutek ljubezni v srčku tisti, ki je najdragocenejši. Umirite se in obudite občutek topline, sladkobe in iskrivosti v srčku. Vedno.

Število življenjske poti 6

Razum pomaga prebroditi marsikatero krizo. Vseeno pot do sreče ni pot zanikanja realnosti. Ne prepričujte sebe o nečem, kar ni res; zaradi ljubega miru. Dejstva pomagajo ohraniti smer.

Število življenjske poti 7

Radi vztrajate v svojih prepričanjih, kar je vredno pohvale. Vseeno bodite fleksibilni in sprejmite drugačne poglede in načela. Odprite se. Saj se lahko kadarkoli vrnete k starim mislim.

Število življenjske poti 8

Zaključujete ogromen sklop življenja. Takoj po novem letu se začenja nov. Kot popotnico vzemite s seboj dobro in prepustite spominom in pozabi slabo. Odprite se kot cvet in dehtite.

Število življenjske poti 9

Odprla so se vam nova vrata. Ne omahujte in stopite na pot, po kateri ste vedno želeli korakati. Ne izgubljajte časa s podrobnostmi. Same od sebe se bodo uredile – presenečeni boste.

LiLi SoRuM; www.lilisorum.com

Kako izračunamo število življenjske poti