Numeroskop 31.12. – 6.1.2019: Nikamor se nam ne mudi

31. 12. 2018

Lekcije 1. tedna: 
Na kakšen način se odločamo in izbiramo poti v življenju?
Prisluhnimo notranjemu otroku.
Opazujmo, kako bi lahko svoje življenje in sebe spremenili v smeri otroške pristne energije. Kdaj ste bili na zadnje navdušeni nad življenjem?

Bodimo pozorni, ali nemara ne gre za beg pred odgovornostjo, ko si zelo želite nečesa novega. Smo v prehodu v prvi mesec, občutek pritiska se lahko okrepi. Če imate občutek, da življenje pritiska na vas z vseh strani, se potrudite umiriti.

Nikamor se nam ne mudi! Vseeno pa bodimo odločni, osredotočeni na naše cilje in dolgoročne odločitve. Ne odlašajmo ter ne prelagajmo svojih obveznosti. Obenem pa se ne odločajmo lahkomiselno ali prehitro. Razmislimo, kaj počnemo, preden to storimo.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo ste si želeli biti v letu 2018?
  • Ste to dosegli in kaj manjka polnemu uspehu?
  • Kaj se vam zdi, da je za vas nedosegljivo in zakaj?

UGODEN ČAS ZA

  • Vse, kar ste prej navedli kot nedosegljivo!

Število življenjske poti 1

Se zdi, da ste ujeti v vzorec ali začaran krog? Sedaj je pravi čas, da ga prekinete. Lažje boste pretrgali vezi s preteklostjo. Ne ponavljajte istih dejanj. Naslednji teden vas čaka premik naprej.

Število življenjske poti 2

Lažje se boste odločali za nove podvige, drugačne odnose ter bolj inovativne izbire. Kako ste lahko vi bolj samostojni in neodvisni? Delajte na lastni suverenosti  tem tednu. Pogumno.

Število življenjske poti 3

Povežite se z vam ljubim osebam ter tistimi, ki vam lahko darujejo življenjske nauke. Prisluhnite, a ne pozabite tudi sami izraziti svoje mnenje in stališče. Pomemben del tega tedna je izražanje.

Število življenjske poti 4

Ste v tednu odpiranja srčne čakre ter izražanja svojega notranjega otroka. Ne jemljite preveč resno vsake besede, ki jo slišite. Opazili boste, da marsikdo (večina) ne misli tako zelo resno kot vi.

Število življenjske poti 5

Ne prenaglite se v besedah ali dejanjih. Pretehtajte preden se odločite. V tem tednu je možno, da se vas bo polastil strah. Pa saj veste, da je znotraj prazen, okoli ga pa nič ni, kajne? Pogumno.

Število življenjske poti 6

Spremembe, s katerimi odlašate, so tu. Če se za njih ne boste odločili sami, se lahko prikrade občutek, da ste v njih prisiljeni. Pretehtajte kakšne so vaše prioritete ter predvsem čemu je tako?

Število življenjske poti 7

Čustva bodo želela priti do veljave. Delujte po notranjem občutku in ne racionalizirajte preveč. Ne trudite se prepričati v nekaj drugega, kot zgolj v to, kar čutite. Sprejmite.

Število življenjske poti 8

Resnica se bo izkazala zelo kristalno jasno. Delo na sebi pa prinaša teden osebnostne rasti ter pogleda v sebe. Stojte v svoji suverenosti in ne bojte se izraziti svoje notranje moči ter znanja.

Število življenjske poti 9

Ne odlašajte več. Možni pomisleki naj bodo zgolj usmeritev in ne več zavora. Kako bi lahko zadeve, pred katerimi ste previdni, spremenili oziroma premagali? Prvi korak storite v teh dneh.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: