Numeroskop 4. – 10.2.2019: Zdrava ljubezen do sebe

Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe.

Numeroskop 4. – 10.2.2019: Zdrava ljubezen do sebe (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
4. 2. 2019

Lekcije 6. tedna: 

Tanka je meja med sebično in zdravo ljubeznijo do sebe. V obeh primerih je včasih potrebno postaviti mejo in reci 'ne'. Včasih sebi, včasih drugim. V temu tednu se učimo presoditi ali delujemo iz egocentričnih nagnjenj ali zdrave samopodobe. 

Zdrava ljubezen do sebe zajema tudi samodisciplino. Lahko bi jo primerjali z odgovornim in dobrim staršem. Kot odrasli naj bi bili tudi sam svoj (dober in odgovoren) starš. Veliko govorimo o notranjem otroku, a ne pozabimo, da se v naši notranjosti skriva tudi naš notranji starš, ki pa se velikokrat pojavlja bodisi v popolnoma enaki obliki kot so bili naši starši ali pa v njihovem nasprotju.

Teden prinaša obilo situacij, v katerih postavite sebe v vlogo svojega dobrega starša in se odločajte tako, kot bi najbolje svetovali svojemu otroku. Boste videli, kako hitro bo potrebno pomesti z lenobo ter podobnimi mamljivimi zadevami.

Energija tedna podpira romantiko in ljubezen, ljubeznivost ter prijaznost. Kaj pa, če ste samski? Fantastično! Imejte sanjski zmenek sami s seboj. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj vam je šlo pri vaših starših najbolj na živce?
  • Kaj ste govorili, da boste drugače počeli kot vaši starši?
  • Kakšni starši ste vi (če ste)? 

UGODEN ČAS ZA

  • Romantična doživetja
  • Prenovo doma
  • Nego ženstvene energije

Število življenjske poti 1

Bi se ujeli, da ste racionalno odreagirali v sicer čustveni situaciji? Morda je vaš obrambni mehanizem, ali pa oseba preprosto ni bila prava. Resnica se bo pokazala te dni.

Število življenjske poti 2

Ko smo odločni, nas energija (in okolica) mnogo bolj uboga, kot kadar nihamo, smo sramežljivi in neopredeljivi. Sedaj ni čas za nihanje. Odločite se.

Število življenjske poti 3

Možno je, da boste postavljeni pred izziv, ki vas bo spomnil na težko situacijo iz otroštva. Danes niste otrok. Sprejmite to situacijo kot priložnost za pogovor s starši. 

Število življenjske poti 4

V nasprotju s prejšnjim tednom, ste sedaj v času naglega napredka, zato načrtujte nove projekte. Naj bodo takšni, ki negujejo vas in vašo ženstveno energijo.

Število življenjske poti 5

Pogovor in bolj umirjen pristop bi lahko pritegnil čudeže ali vsaj čudežno zasukal razplet, zato naj se vam prav nikamor ne mudi. Premislite preden odgovorite. 

Število življenjske poti 6

Veste, prav možno je, da boste naredili iz muhe slona. Pazite pa tudi, da nečemu pomembnemu ne namenjate premalo pozornosti. Tudi muho lahko naredite iz slona.

Število življenjske poti 7

Lažje boste organizirali svoje misli in dosegali zadano, zato namenite nekaj časa načrtovanju prihodnosti in razmisleku o novih, drugačnih življenjskih ciljih.

Število življenjske poti 8

Odpočite si. Vzemite si počitnice. Dovolite si zabavati. Odločite se za nekaj drznega, spontanega in senzualnega. Sprejmite sebe in uživajte v sebi! Vsak trenutek sebe.

Število življenjske poti 9

Tako kot nesebično ljubite druge, ljubite tudi sebe in to brez občutka krivde. Če se boste vedno primerjali z drugimi, boste vedno našli nekoga, ki je v večji stiski.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: