Numeroskop 5 – 11. 8. 2019: Zdrava ljubezen do sebe

Bodi mojster zdrave ljubezni do sebe in prejel/a boš zdravo ljubezen drugih!

Numeroskop 5 – 11. 8. 2019: Zdrava ljubezen do sebe (foto: unsplash) unsplash
5. 8. 2019

Lekcije 33. tedna: 

Število 33 je mojstrsko število, ki vedno nosi izzive ljubezni do sebe in pa njene bogate darove. Se sprejemate takšne, kot ste, ali se venomer kritizirate in opazujete, kaj vse počnete narobe? Seveda, pretirano popuščanje in premalo samodiscipline tudi ni zdrava ljubezen do sebe. 

Smo bitja ljubezni, kar pa ne pomeni, da le-ta kar za nami teka in vedno prinese srečo. Mnogokrat se zdi razno obratno: zaradi neizpolnjenih pričakovanj in odnosov z drugimi trpimo ter smo razočarani. Znižati pričakovanja je lahka pot ven. Presoditi, ali je potrebno zaključiti odnos ali pa ga krepko spremeniti je pravo vprašanje vsake tovrstne situacije.

Pravijo, da se rodimo sami in umremo sami. Moja mama je vedno govorila, da to ni res; ''Ko se rodimo, je z nami naša mati''. Edini odnos, ki ga v resnici gojimo celo življenje, je odnos s seboj, zato bodite do sebe dobra mati, ki pravilno presodi, kdaj je potreben počitek, objem in kdaj bolj ostra energija, zaradi katere vztrajamo in se spremenimo. Načeloma to neradi naredimo in najraje ležimo v svoji coni udobja.

Čas je za rast in skok iz območja ugodja!

Ljubezen ne bo potrkala na naša vrata in ne bo je dostavil poštar. Lahko ste le mojster sebe in nikogar drugega, zato bodo vsakdanje situacije pred vas postavile vprašanje: ''Kako lahko sebe in druge ljubim na bolj zdrav način?''

Možna so močnejša čustva, zanimive situacije in pogovori z družino ter sorodniki, predvsem ženskega spola, romantični trenutki ali pa občutek, da je potrebno odnos zaključiti.

Čustva nosijo sporočilo, zato si vzemite več časa zase in ne tekajte ves čas naokoli po opravkih (ne skrivajte se za izgovorom, da nimate časa).

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ljubite sebe bolj ali manj kot druge?
  • Koga najbolj upoštevate?
  • Zakaj ste, kdor ste? 

UGODEN ČAS ZA

  • Izpoved Ljubezni
  • Zaroko
  • Delo na sebi

Število življenjske poti 1

Ne racionalizirajte čustev in ne trudite se najti smisla, pa bo razumevanje prišlo samo od sebe. Pomagalo bi vam lahko pisanje.

Število življenjske poti 2

Odločno se postavite zase. No, najprej se sploh odločite, česa si želite ter predvsem zakaj. Tako boste lažje stali za svojimi besedami. 

Število življenjske poti 3

Ne bojte se sprejeti (tudi lastne) drugačnosti. Možnost zdravljenja otroških ran bo tokrat prišla na prav posebno zanimiv način.

Število življenjske poti 4

Pripravite se na nov vale energije in najverjetneje tudi potrebo po večji samostojnosti. Ste iskreni do sebe? 

Število življenjske poti 5

Pred vami bodo situacije, v katerih se bo odmik dozdeval kot najboljša rešitev. Pa ni. Vse nas je kdaj strah prave intime. Poskusite!

Število življenjske poti 6

Ste kaj zaljubljeni? Bi rekli, da ste zaljubljeni tudi v sebe? Domača naloga: občudujte vse dele sebe. Možno je romantično presenečenje.

Število življenjske poti 7

Čustva niso predmet analize, čeprav je to tako mamljivo. Odgovori se tokrat skrivajo v preteklosti in premagovanju strahov.

Število življenjske poti 8

Obeta se vam spontan teden, ki nosi spremembe. Odprite se in poskusite nekaj popolnoma drugačnega. Možna je tujina!

Število življenjske poti 9

Čustva so nekaj najlepšega, zato se jim odprite. Možno je, da boste čutili potrebo po več globine. Ne iščite je v drugih. Podarite jo.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri