Numeroskop 8. – 14. 1. 2018: Testi iskrenosti in predanosti

Kar nekaj lekcij ali preizkusov iskrenosti ter predanosti se nam obeta.

Numeroskop 8. – 14. 1. 2018: Testi iskrenosti in predanosti (foto: profimedia) profimedia
8. 1. 2018

Lekcije 2. tedna: 
Za nami je leto, v katerem smo bili nemalokdaj prepuščeni sami sebi. 
Sprememba energije prinaša določene izzive in reakcije, iz katerih lahko razberemo, ali se počutimo varne in trdne ter ali zaupamo v sočloveka. 
Kar nekaj lekcij ali preizkusov iskrenosti ter predanosti se nam obeta. Predvsem opazujte svoje odzive na vaše najbližje.   

Čar življenja ni v doseganju ciljev in uspeha sami, temveč v povezovanju, podpori in veselju, ko delimo dobro (in slabo) še z nekom. Včasih pa se preveč zapičimo v točno določeno osebo, s katero si želimo biti v odnosu in, če le-ta ne izpolni naših pričakovanj, tarnamo, da ljubezen boli ter da ljudem ni za zaupati.


Ljubezen in podporo, toplino in razumevanje nam lahko nudi marsikdo, ne le ena oseba. Energija nas bo ravno preko ‘razočaranj’ usmerjala stran od napačnih oseb k tistim, ki jim je iskreno mar za nas, zato naj vas morebitno razočaranje v tem času ne prizadene preveč. To doživite kot jasno sliko ali napotek, s kom ne resonirate več. Tako boste pripravili prostor osebam, ki so vam bolj pisane na kožo.

V POMOČ:
Ali to, kar pričakujete v odnosu, tudi dajete?
Kaj bi očitali svojim najbližjim?
Kaj oni očitajo vam?
Kako lahko to spremenite?   

UGODEN ČAS ZA:

  • poglabljanje obstoječih odnosov
  • prepoznavanje druge plati zgodbe
  • pogovor, komunikacijo, učenje tujih jezikov
     

Število življenjske poti 1

Dovolite si nagajivost. Preživite več časa z osebami, s katerimi ste sproščeni in nasmejani ter ušpičite kakšno prav posebno presenečenje. Možna je preobčutljivost.

Število življenjske poti 2

Možni bodo trenutki upiranja, da bi si priznali realnost, ki jo imate pred nosom. Proti koncu tedna bo popustila tudi morebitna trma, ki bi se vas polastila te dni. 

Število življenjske poti 3

Dovolite si tvegati in storite nekaj, česar si do sedaj niste drznili. Sama energija vas podpira v raziskovanju sebe in čutnih užitkov, zato jo kar najbolje izkoristite.

Število življenjske poti 4

Čustva bodo močnejša, kot tudi želja po bližini in romantiki. Ugoden čas za ljubezen in večjo povezanost z vam ljubimi osebami. Ne pozabite biti nežni tudi do sebe.

Število življenjske poti 5

Ne iščete popolnosti tam, kjer je ni – oziroma ne na način kot vi menite, da mora biti. Bodite popustljivejši do sebe in do okolice. Ugoden čas za branje dobre knjige.

Število življenjske poti 6

Stopate v čas lastne moči, zato je pričakovati, da določenim osebam to ne bo všeč. Ste bili preveč vodljivi ali sramežljivi? Potem vas bo na to opozorilo življenje te dni.

Število življenjske poti 7

Vedno stremite k izpopolnjevanju, kolikokrat pa zares uživate v tem? Ali avtomatsko tuhtate, kako bi pa doseženo izboljšali? Vzemite si čas, da bi užili dani trenutek.

Število življenjske poti 8

Val nove energije na področju medsebojnih odnosov. Biti samostojni in suvereni ne pomeni, da morate vse postoriti sami. Zdaj je čas za nove ljudi in nove poti in novi VI!

Število življenjske poti 9

Čas je za pogovor. Česa sebi ne priznate (ali sploh opazite), ker ste preveč zaposleni s pomočjo vsem okoli vas? Svet bo počakal, zdaj ste pomembni tudi vi. Pogovor.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri