Numeroskop 8. – 14. 7. 2019: Odkriti pogovori

"Korak naprej, dva nazaj, čof na zadnjo plat, pa naprej!"

Numeroskop 8. – 14. 7. 2019: Odkriti pogovori (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
8. 7. 2019

Lekcije 29. tedna: 

Včasih je potrebno storiti korak nazaj, da bi lažje storili korak naprej. Ko si vzamemo odriv, le za nekaj centimetrov položimo nogo bolj nazaj kot prej in se odženemo. Ne stojimo v tem neprijetnem, nenaravnem položaju. A pomembno je, da ko pogledamo nazaj, se ne ''naselimo'' znova v preteklosti.

Zelo verjetno se vam obeta AHA trenutek, ko bo marsikaj iz preteklosti dobilo svoj smisel. Tudi vaš način razmišljanja in ravnanja. Ko razumete svoje vzvode in razlog za njih, jih lažje spremenite. Ključnega pomena pa bo, da razlikujete preteklost in sedanjost ter se zavedate, da prihodnost šele prihaja. Torej, naučite se iz preteklosti, znanje uporabite danes in oblikujte prihodnost. Ne ujemite se v past kopiranja preteklih razočaranj. Ne boste vedno razočarani in tudi vedno se vam ne bo posrečilo dosegati uspeh z levo roko. Takšno je pač življenje. Živite ga. Doživite ga. Plavajte po spominih, a se v njih ne utapljajte, saj boste tako popolnoma izničili možnosti in priložnosti, ki se vam odpirajo v sedanjosti.

Možni so pogovori z osebami iz preteklosti v smislu razčiščevanja ali epiloga. Včasih potrebujemo odkrit pogovor za nazaj ali izraziti svoje občutke ali pa dobiti odgovore. Izkoristite ta čas za odkrit pogovor o nečem, kar je že minilo. Če bi nekdo iz preteklosti potrkal na vaša vrata z željo po novi priložnosti, pa previdno. Nobene potrebe ni, da bi se takoj odločili. 

V tem času na podlagi preteklih razočaranj in najlepših trenutkov postavljate nove temelje za prihodnost, zato bi lahko zelo nihali v počutju.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Koga ali kaj pogrešate?
  • Česa si znova želite več v življenju?
  • Kakšna oseba želite biti?
  • Kakšna oseba ste bili?
  • Greste v pravi smeri?

UGODEN ČAS ZA

  • Obujanje spominov
  • Druženje s starimi znanci
  • Iskren pogovor

Število življenjske poti 1

Ne bodite prestrogi do sebe in si ''predpišite'' počitnice. Uredite svoj vsakdan tako, da imate čas tudi za igrivost in ustvarjanje.

Število življenjske poti 2

Občutek varnosti nam včasih daje tudi ponavljanje. Ponovitev slabega prinaša le poslabšanje, zato stopite ven iz cone udobja poznanega.

Število življenjske poti 3

Ne otepajte se sprememb. Čeprav vam to morda ne diši najbolj, izbirajte tiste, ki vam prinašajo več svobode in možnosti izbire.

Število življenjske poti 4

Nekoliko bolj čustveni boste, zato bodite nežni do sebe. Ne zatirajte občutkov. Pred vami je idealen teden za romantične trenutke. 

Število življenjske poti 5

Ne racionalizirajte sveta in ljudi v njem. Raziskujte raje sebe. Kljub temu, da vas privlači nepoznano, se tokrat posvetite ravno poznanemu.

Število življenjske poti 6

Odločneje posezite po tistem, česar si že nekaj časa želite, pa si še niste v popolnosti priznali. Uspeh vas čaka tam, kjer ga ne pričakujete.

Število življenjske poti 7

Lahko bi nihali med dvema izbirama, med dvema osebama, med različnimi smermi. Se je nujno odločiti te dni? Če ne, raje počakajte še malo.

Število življenjske poti 8

Pred vami je močan nov pričetek, ki pa bi se lahko izkazal kot takšen šele kasneje. Zaupajte v sebe in v lepo prihodnost. Odrežite preteklost.

Število življenjske poti 9

Po nekoliko bolj intenzivnem preteklem tednu je čas za povezovanje na globlji ravni. Prisoten bo občutek umirjanja. Prepustite se.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: