Numeroskop: Ali je res tako hudo?

Numeroskop od 19. do 25. 10. 2020. 

Numeroskop: Ali je res tako hudo? (foto: pixabay) pixabay
19. 10. 2020

Lekcije 43. tedna: 

Domišljija nam vsem kdaj malo ponagaja, zato sta dobrodošli vprašanji: ali je res tako hudo oziroma ali je res tako lepo? 

Obdajajo nas barvita ogledala. V naravi pisano listje, v naši notranjosti pa pisane misli, v vsakodnevnih dogajanjih sprožilci in trigerji čustev, v odnosih pa kar mi sami. Darilo letošnjega leta so naši lastni odzivi, ki nam pomagajo razumeti, kje v svojem duhovnem razvoju se nahajamo. 

Imeti sebe in svoje emocije pod kontrolo je seveda od nas zahtevano v 'odraslem' življenju in denimo na delovnem mestu, čeprav je vse več odnosov tam zelo domačih. Bolj, ko smo nekje domači, bolj se kaže nas lastni odnos do svojih domačih, družine in ljubljenih. Morda pa so se tudi meje v vaših odnosih zabrisale in ste preveč uradni, zaprti ali obratno domači, odprti s praktično neznanci? 

V temu času bomo deležni opazk, komentarjev, misli in razmišljanj, kateri naj bi nas zdramili. Zakaj? Vi odločate, kdo ste ter kakšni ste. Morda je čas za večjo spremembo. Potrudite se najti okoliš, ki je vam pisan na kožo. 

Pričakovati je, da bo marsikomu padla maska z obraza, zato nas bodo nekateri v naši bližini krepko presenetili, lahko pozitivno ali negativno. 


VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ste tak prijatelj, kot si jih želite imeti?
  • Dajete, kar sprejemate?
  • Sprejemate, kar dajete?

UGODEN ČAS ZA

  • Prepoznavanje lekcij v odnosih
  • Sklepanje novih poznanstev
  • Duhovno delo na sebi

 
Število življenjske poti 1 

Zdaj je vaš čas! Pozorno izbirajte komu ali čemu namenjate svojo energijo, saj imate naravnost čarobni dotik. Zdaj ni čas za omahovanje. Delujte!

Število življenjske poti 2

Večja lekcija v življenju za vas je umetnost sprejemanja, zato se bo ta teden pojavila. Zaslužite si dobro. Le zakaj si ga ne bi? Odprite srce sreči.

Število življenjske poti 3

Pred vami se bo pojavila možnost za nekaj novega, a zahtevala bo večjo samoiniciativnost od vas. Preudarite, ali je res tako bleščeče dobro, kot se zdi.

Število življenjske poti 4

Nekdo vam želi pomagati, pa tega morda ne dojemate kot pomoč. V tem času bi vam lahko pogovor z nekom, ki ima podobne izkušnje, pomagal.

Število življenjske poti 5

Dovolite svoji domišljiji, da se zabava, a ne dopustite ji, da bi postala črnogleda. V tunelu je temno, kar pa pomeni, da bo zunaj zato toliko bolj barvito. 

Število življenjske poti 6

Močni ste. Varni ste. Kakšni občutki vas ob branju tega prevevajo? Okrepite zaupanje v sebe, svoje sposobnosti in predvsem okrepite svoje telo. 

Število življenjske poti 7

Nenavadne spremembe vam načeloma niso ljube, pa ravno te se vam obetajo. Ste lahko (vsaj tokrat) bolj spontani, radovedni in odprti drugačnosti? 

Število življenjske poti 8

Ko ljubite sebe, znate sprejemati druge. Vse prevečkrat pa ste do sebe morda prezahtevni, morda celo mačehovski. Učite se nežnosti – do sebe.

Število življenjske poti 9

Čakajo vas zanimiva sporočila, ki prinašajo neko globlje spoznanje o vas samih. Zato si vzemite več časa za sebe, da bi jih lahko prepoznali. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: