Numeroskop: Energije se počasi zaostrujejo

Numeroskop od 3. do 9. 8. 2020. 

Numeroskop: Energije se počasi zaostrujejo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 8. 2020

Lekcije 32. tedna:

Ne moremo vedno nadzorovati, kaj se nam zgodi, vedno pa nadzorujemo, kako se odzivamo na dogajanje okoli nas. Nihče drug ni kriv za vašo reakcijo, pa naj se zdi še tako upravičena – če ni primerna, ste enaki osebi ali situaciji, ki naj bi jo izzvala.   

Energije bodo nihale, predvsem pa se bodo okrepile. Naše doživljanje najbolj običajne, preproste situacije, bi tako lahko bilo zelo čustveno obarvano. 

Namen je, da pretrgamo tiste vezi, katerih do sedaj nismo zmogli, presežemo strahove in omejitve. Potrudimo se energije in tok dogodkov usmerjati v pozitivni smeri rasti in premagovanja ovir ter lastnih negativnih vzorcev – in ne za brezpredmetno pregovarjanje in dokazovanje svojega prav.

Obeta se nam bolj razgiban teden, ki nas nežno opominja, da je fizična aktivnost pomembna, zato ga čim manj časa preživite na kavču.  

Ne jezite se na druge, da vam nekaj ni uspelo. Ta ogenj raje uporabite, da bi zanetili lastno strast (do sebe in svojih sanj).

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kako doživljate lastno ženstvenost/moškost?
  • Kako jo izražate?
  • Kakšni ste, kadar ste jezni?

UGODEN ČAS ZA

  • Več gibanja na prostem
  • Z adrenalinom povezane dejavnosti
  • Več drznosti v razmišljanju

Število življenjske poti 1

Nekaj več čustvenosti in pa potrebe po bližini pričakujte kot sicer. Niste se rodili, da bi sami po svetu hodili. Koga si želite ob sebi?

Število življenjske poti 2

Resnica se kaže. Tokrat bo šlo za eno vašo globoko osebno resnico ali prepričanje. Morda pa bolj/manj zaupate v sebe kot se zdi?

Število življenjske poti 3

Odločnost in zaupanje v sebe se kažeta v dejanjih, ne besedah. Nikogar ne prepričujte, da ste sposobni. Pokažite jim z rezultati.

Število življenjske poti 4

Življenje je proces, cikel rojstva, smrti, preporoda. V kateri fazi bi dejali, se vi nahajate? Če se ne počutite dobro, je zdaj čas za spremembo.

Število življenjske poti 5

Obdaja vas energičen oblak zagona. Če ste utrujeni, je to opozorilo, da sami sebe zanemarjate. Prebudite lastno strast. Počnite nekaj novega.

Število življenjske poti 6

Nekdo bi vam lahko polepšal dan, in če dovolite, tudi življenje. Dovolite pozornim osebam k sebi, ali ste vseeno (preveč) previdni?

Število življenjske poti 7

Domišljija bi vam lahko nagajala, zato se ne odločajte na podlagi čenč, temveč dejstev. Uporabite to energijo za počitnikovanje.

Število življenjske poti 8

Gradite nove temelje na nihajočih tleh – se zdi tako? Nekako neodločno, neoprijemljivo in negotovo, ne 'vi'? Super. Poiščite se.

Število življenjske poti 9

Življenje je sklop sprememb. Se vi spreminjate ali bežite? To je velika razlika. Kadar ste vedno znova razočarani, ste razlog vi.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: