Numeroskop: Imate možnost, da ste drugačni

Numeroskop od 12. do 18. oktobra 2020 pravi...

Numeroskop: Imate možnost, da ste drugačni (foto: pexels) pexels
11. 10. 2020

Lekcije 42. tedna: 

Vsi odnosi so sestavljeni iz enega skupnega gradnika: VAS! Ste kar polovica vseh odnosov. Opazujte pa, kdaj dajete mnogo več kot druga polovica, in kdaj mnogo manj. Seveda pridejo različna obdobja, ko je logično, da nekomu stojimo ob strani, ali pa smo mi zaradi okoliščin deležni več pozornosti. Kadar pa je sam odnos zasnovan tako, da vi mnogo več dajete ali pa sprejemate, potem so energije v neravnovesju in bo slej kot prej počilo ali izzvenelo.

Odnosi so letos v ospredju. Število 2 namreč simbolizira odnose, komunikacijo, povezovanje, sodelovanje, pogled na drugo plat – znate pogledati drugo plat? Smo v času kresanj mnenj, ki naj bi prineslo ravno to: razumevanje drugačnosti. Trenutna slika v svetu tega ne potrjuje, torej je pred nami še nekaj lekcij.

Osredotočite se na lastno vlogo znotraj vseh odnosov, katerih del ste. Kakšna polovica ste, aktivna ali pasivna? Kaj doprinašate v dani odnos, ne glede na to, kaj počne druga oseba? Čas je, da prevzamemo odgovornost, brez da bi se izgovarjali na to, kar je druga oseba storila. Vedno smo lahko boljši ali slabši človek in odnosi, konflikti ter tudi najbolj romantični trenutki, so čudovita priložnost, da bi to ozavestili in izboljšali.

Ne primerjajte se z drugimi. Primerjajte se le sami s seboj iz preteklosti in s seboj, kakršni si želite biti v prihodnosti.

Pred nami je teden zanimivih preobratov, prebliskov in možnosti, da smo drugačni. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ste ponosni na sebe?
  • So vaši najdražji ponosni na vas?
  • Kdo vas podpira?
  • Koga vi podpirate? 

UGODEN ČAS ZA

  • Postavitev meje
  • Utrditev daljših odnosov
  • Premagovanje strahu
  • Sprejemanje pomoči

 
Število življenjske poti 1 

Občutek potrebe po poznavanju tuje resnice (kaj se je v resnici zgodilo, zakaj, kako itd.) se bo okrepil. Pomembno je, da druge razumete, ne nujno podpirate.

Število življenjske poti 2 

Ko se postavite za sebe, se bo najverjetneje situacija najprej poslabšala. A poslabšala se bo v vsakem primeru (vse bolj boste nesrečni). Spregovorite. 

Število življenjske poti 3

Ne bojte se lepega zaradi slabega, ki ste ga v podobnih okoliščinah doživeli. Preteklost se ne bo ponovila – to se lahko samo, če ji vi dovolite. Sprejmite se.

Število življenjske poti 4

Vsak dan izbiramo med novim in starim. Čeprav ste po duši radi žlahtni in sebi zvesti, pa tokrat pokukajte izven svojih okvirjev. Morda pa gre le za navado?

Število življenjske poti 5

Neka nenavadna situacija ali vam zelo ne-podobna oseba bi vam lahko odprla oči na neko dalj časa perečo zadevo, če boste pripravljeni prepoznati nauk.

Število življenjske poti 6

Vsak izmed nas izraža svoja čustva ter naklonjenost drugače. Pomembno je, da svojih čustev ne zatirate, ne prilagajate, ne odlagate na kasnejši čas.

Število življenjske poti 7

Nekoliko bolj resnobna energija vas obdaja in spodbuja k pogledu vase. Še posebno pozorni bodite na svoje počutje in zdravje. Zdaj več počivajte. 

Število življenjske poti 8

Energija spremenljivosti, drznosti in pa spontanosti se nadaljuje. Ste dovolj predrzni v svojem življenju? Kdaj ste nazadnje tvegali? Boste zdaj?

Število življenjske poti 9

Čustva se bodo okrepila. Možno je, da nekoga pogrešate, pa si tega ne želite priznati. Katera čustva si ne priznate? Kaj pa do sebe občutite? 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: