Numeroskop: Zdaj ni čas za ponavljanje napak iz preteklosti

Numeroskop od 12. – 18. julija 2021  

Numeroskop: Zdaj ni čas za ponavljanje napak iz preteklosti (foto: pexels) pexels
12. 7. 2021

Lekcije 28. tedna:

Eno izmed najbolj pomembnih vprašanj v življenju in v prav vsakem trenutku je: česa si jaz zdajle želim in zakaj? Kaj je namen te želje? Kaj se v resnici skriva za to željo? Morda gre za klic duše in poslanstva, morda gre za vzvod bega, morda si želimo poskusiti nekaj novega, morda si želimo nekam nazaj v preteklost. Najbolj pomembno pa je, da so vaše želje resnično vaše.

Če se boste osredotočali na želje, cilje in pričakovanja drugih, boste pritekli skozi ciljno črto drugih.

Velika verjetnost je, da vas to ne bo osrečilo in ne izpolnjevalo. Poznamo mnogo primerov ljudi, ki se zdijo uspešni, a se v sebi borijo z občutkom praznine in neizpolnjenosti. Kaj komurkoli pomaga denar, če niti ne ve kaj ga/jo osrečuje?  Denar nam lahko zelo olajša bivanje na zemlji, v tej strukturi, ki jo imamo sedaj, nikakor pa sam po sebi ne prinaša sreče, niti nesreče. Le okrepi, kar že je in razkriva kakšen tip osebe smo. Sočutne osebe bodo vse bolj humanitarne, pohlepne pa vse bolj sebične, ker jim bo to denar omogočil.

Ljudje smo si različni. Vsak izmed nas je unikaten košček v mozaiku človeštva. Energija meseca julija nas spodbuja, da sebe spoznavamo vedno znova, saj se seveda vedno znova tudi spreminjamo. So vaše vrednote in prioritete še vedno enake, kot so bile prej? Ste vi enaka oseba kot ste bili pred leti?

Zavedajmo se, da odločitve današnjega dneva določajo osebo, ki ste in boste čez nekaj let. Si boste za njih hvaležni? Boste na svoje izbire ponosni in jih boste z zanosom delili s svojimi vnuki?

Energija tedna nas spodbuja, da smo bolj odločni in inovativni. Zdaj ni čas za ponavljanje napak iz preteklosti, za še eno (nešteto) priložnost nekomu ali nečemu, za kogar v resnici vemo, da je ne ceni in za upanje, da se bo izpolnila želja, ki ste jo prerasli. Bodite iskreni do sebe, četudi bi morda bilo lažje samo preživeti še en vroč poletni teden.

 VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kakšna oseba boste, če boste enako nadaljevali življenje?
  • Ste zadovoljni s tem, kdor ste?

UGODEN ČAS ZA

  • Nov pristop
  • Drugačen način reševanja težav
  • Spremembo poslovne poti 

Število življenjske poti 1

Energija se bo osredotočila na način komunikacije in pa odnose. Kako ste lahko bolj umirjeni v svojem delovanju in obenem učinkoviti?

Število življenjske poti 2

Izrazite sebe na način, ki vas najbolj izpolnjuje in osrečuje. Sprostite se. Ne domnevajte, da vas bodo obsojali, če ste nekoliko drugačni. Bodite VI. 

Število življenjske poti 3

Postavljate temelje za prihodnost, iz česa so sestavljeni? Prav vsak dan je lahko temeljen in ključen, če se vi tako odločite. Kaj izbirate?

Število življenjske poti 4

Še vedno vas obdaja energija sprememb in potreba po več svobode. Ne zanikajte lastnih vzgibov zgolj zato, ker so nenavadni ali ''napačni''.

Število življenjske poti 5

Opazili bi lahko nekoliko nenavadno potrebo po pripadnosti in bližini. Predvsem je pomembno, da vi zdravo ljubite sebe, šele nato druge.

Število življenjske poti 7

Odločno v nove projekte, saj vas uspeh ne čaka na že prehojenih poteh. Ne stopajte nazaj, tam ste že bili in ničesar niste izgubili, pozabili. Naprej.

Število življenjske poti 8

Sprejemanje dobrega zase je dobro., kajne? Opazili boste, da se okoli vas ovija energija prepoznavnosti. Le kaj vam energija okolice sporoča?

Število življenjske poti 9

Čas je za novo in samostojno, zatorej vas bo življenje dregnilo ravno tam, kjer niste samostojni, da bi vas spodbudilo. Ne padite v vlogo žrtve.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Vas zanima tudi: