Numeroskop: Izziv tega tedna leži v lastni odločnosti in samozavesti

Preberite numeroskop za teden od 21. do 27. februarja.

Numeroskop: Izziv tega tedna leži v lastni odločnosti in samozavesti (foto: shutterstock) shutterstock
21. 2. 2022

Lekcije 8. tedna: 

Mnogokrat preprosto predolgo omahujemo in smo le na videz neodločeni. Morda si ne priznamo česa si (ne) želimo, ali pa se – najverjetneje – izogibamo pričakovani negativni reakciji. Dovolite primer: umazano posodo bo slej kot prej potrebno pomiti. Je že res, da jo bo morda pomil nekdo namesto nas, a vsekakor se ne bo sama. Podobno kot pri bolečem zobu: če čakamo predolgo, je izzid lahko mnogo bolj boleč kot, če bi odreagirali takoj.

Ne čakajte na potrditev in čudežni blagoslov. Odločite se.

Sami se odločite, brez zagotovila, da bo vse v redu.

Največji izziv tega tedna leži v lastni odločnosti in samozavesti. Bolj kot boste zaupali v sebe, bolj boste uspeli. Po vsej verjetnosti pa ne boste prejeli spodbude ali podpore, saj bistvo leži ravno v vaši lastni moči in suverenosti.

Ko kuhate kavo, ne sprašujete okolice ali meni, da se bo skuhala kava ali morda misli, da se bo ta voda spremenila v juho, saj veste, da kuhate kavo.

Kaj je torej tisto v življenju, za kar zagotovo veste, da "kuhate''?

Osmi teden bo preizkušal našo sposobnost izbire, odločanja in pa aktivnega ravnanja. Bodite odzivni, proaktivni in zaupajte v svoj uspeh.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Naštejte nekaj dolgoročnih ciljev
  • Navedite srednjeročne cilje
  • Kakšni pa so vaši kratkoročni cilji                          

UGODEN ČAS ZA:

  • Uspeh
  • Napredovanje
  • Manifestiranje želja

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Sprejmite nagrade in ne dirjajte naprej dokler v resnici ne zaključite. Pred vami so novi izzivi, zato boste potrebovali energijo. Ne trošite je.

Število življenjske poti 2

Opazili bi lahko povečano samozavest in pa, nekoliko nenavadno za vas, željo po več samostojnosti. Česa (koga) imate preko glave dosti?

Število življenjske poti 3

Dovolite nekomu, da vam pomaga. Teden pred vami v ospredje postavlja moč povezovanja in vzajemne pomoči. Ni vam vsega potrebno storiti samim.

Število življenjske poti 4

Malo bolj navihano se lotevajte situacij, kjer imate občutek, da ste ujeti oziroma, da jih ni moč kaj dosti spremeniti na bolje. Presenečeni boste.

Število življenjske poti 5

Bolj strukturirano se lotevajte zadanega. Včasih je resnično lažje, ko imamo načrt in lahko predvidevamo korake naprej. Izognite se zapletom.

Število življenjske poti 6

Vpletite več strasti in uživajte v vsakem trenutku! Prav nobenega razloga ni, da bi se omejevali. Morda pa vas ravno v drznosti čaka čudežno.

Število življenjske poti 7

Prisluhnite srcu. Ravnajte po tistem občutku, ki vas polni s toplino in občutkom pripadnosti. Kam vas srce kliče, ko tole prebirate?

Število življenjske poti 8

Suvereno stopite v nove izzive, v nove priložnosti, saj jih ne bo malo. Zdaj je vaš čas za uspeh na vseh področjih. Ne dvomite vase, ne dvomite v uspeh.

Število življenjske poti 9

Perfekcionizem je sijajen motivator, zato ga ta teden aplicirajte. Naj vas spodbuja na vaši poti k temu, da ste boljša oseba. Bodite ponosni nase.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com 

Preberite še: