Numeroskop: Kako prepoznati razliko med osebnim razvojem in begom?

Kaj nam pravijo številke za zadnji teden v januarju? 

Numeroskop: Kako prepoznati razliko med osebnim razvojem in begom? (foto: profimedia) profimedia
24. 1. 2022

Lekcije 4. tedna: 

Je biti ubogljiv sinonim za slepo sledenje navodilom in mnenju nekoga drugega? Kaj je 'red'? Kaj pomeni biti priden? Je stabilnost bolj pomembna od rasti in razvoja? Mnogokrat je težko prepoznati razliko med razvojem in begom, kot tudi med urejenostjo in podrejenostjo.

Vsi si želimo varnosti, nekateri z več nekateri z malo manj razburljivosti. Po zadnjih dveh letih je popolnoma razumljivo, da hrepenimo po več stabilnosti.

Energija tedna bi lahko postregla z dvomi, s strahom in pa negotovostjo. Obračali se bomo v preteklost, nekako podoživljali vse, kar se je končalo slabo. Naj bodo porazi smernica, opomin, nasvet, ne pa izgovor, da se nečesa ne lotimo. 

Obenem pa se namerno osredotočajmo na pozitivne izkušnje, iz katerih črpajmo moč in pa modrost. Nič v življenju ni črno belo, tako kot se v dobrem lahko skriva nekaj slabega, se v slabem skriva nekaj dobrega.

Nekaj več pozornosti namenite zdravju in počutju, bolj zdravi prehrani pa kvalitetnemu počitku. Ne pretiravajte z ničemer v tem času.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kakšna je vaša preteklost?
  • Kaj pretekle napake sporočajo?
  • Čemu se želite izogniti?

UGODEN ČAS ZA:

  • Bolj zdravo prehrano
  • Razumevanje preteklosti
  • Počitek 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Vaše razpoloženje bi lahko nihalo iz ure v uro. Namen nepričakovanih dogodkov je prepoznavanje sicer neopaženih možnosti. 

Število življenjske poti 2

Prisluhnite predvsem tistim občutkom, katere ste se v preteklosti trudili preslišati. Morda se jih niti niste zavedali. Prinašajo sporočilo.

Število življenjske poti 3

Nekoliko bolj resnoben teden se vam obeta. Svet ni proti vam, zato ne bodite vi proti svetu. Nekaj boste doumeli, razumeli. 

Število življenjske poti 4

Dokler se ne odločite, se pravzaprav težko karkoli spremeni. Pravijo pa, da tudi tisti, ki se ne odloči, se odloči. Morda omahujete? 

Število življenjske poti 5

Morda pa je nekaj prišlo do konca svoje poti. Določene izkušnje, odnosi, navade, so del našega življenja le nekaj časa. Ne bojte se.

Število življenjske poti 6

Pred vami se vije nova pot. Ne nosite s seboj prtljage preteklosti. Ne skrbite, kar nekaj novega je na poti pred vami. Naj bo lepša!

Število življenjske poti 7

Pogovorite se. Nekaj je ostalo neizrečen, ali je bilo neslišano. V vaši bližini je nekdo, ki vam želi pomagati. Prisluhnite in sami presodite.

Število življenjske poti 8

Sreča in bolj ustvarjalna energija se vas držita, zato nikakor ne sedite križem rok. Katere nove stvaritve in doživetja že kar občutite v krvi?

Število življenjske poti 9

Bolj resno in odgovorno se lotevajte odnosov, za katere menite, da so vam v preteklosti storili krivico ali škodo. Morda je čas za spremembo?

Tekst: NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite si še: Kaj dobrega je naredil Novak Djoković?

in Intervju z rusko znanstvenico: Pripravljamo se na kvantni skok