Numeroskop: Karma bo postregla z močnimi ogledali

Numeroskop od 14. do 20. 9. 2020 

Numeroskop: Karma bo postregla z močnimi ogledali (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
14. 9. 2020

Lekcije 38. tedna: 

Karma ni prekletstvo, niti ni noben "bav bav". Preprosto gre za uravnovešanje energij.

Če v karmo verjamete ali ne, vsi imamo preteklost, v kateri bi lahko bolje delovali. Če se ničesar ne naučimo, nas bo to slej kot prej teplo. Je že res, da si marsikdo z izkoriščanjem, goljufijo in krajo pridobi bogastvo, a prave sreče v tem zagotovo ne najde. Prava izpolnjenost in nagrade življenja, ki v sebi nosijo smisel, niso nikoli skrite v bližnjicah. 

Vse v življenju ima svoj učinek. Jabolko, ki ga pojeste, komar na steni, ki vas piči, prekratek spanec prejšnje noči, in prav vsaka odločitev. Če se boste vsak dan odločali za mastno hrano, boste končali s slabimi žilami, to je dejstvo.

Mnogokrat se zdi, da jo tisti najbolj izkoriščevalski, čustveno manipulativni ljudje, dobro odnesejo. Včasih imamo občutek, da bolj kot smo pošteni, slabše je. Koliko je vredna vaša čista vest? So ljudje, ki so sposobni svoje najdražje zabosti v hrbet, jim pogledati v oči in trditi, da je žrtev njim storila krivico. Bi si želeli biti tak človek?

Kdaj jih bo ali ne bo nekdo ''dobil po buči'', ne bo spremenilo vašega življenja. Kdaj jih boste ali ne boste vi dobili, ga bo.

Koliko je vredno vam osebno, da ste korektni, iskreni, sočutni, pošteni...?

Dogodki tega tedna vas bodo namreč zelo preskušali. 

 VPRAŠANJA V POMOČ

  • Katere izbire obžalujete?
  • Kako boste še danes pričeli delovati drugače?
  • Kako lahko uravnovesite svoje slabše izbire?

UGODEN ČAS ZA

  • Dvig standardov in zahtev do sebe
  • Postavitev meje nespoštljivim 
  • Novo poslovno idejo 

Število življenjske poti 1 

Ustvarjajte rešitve, ne zaplete. Ne iščite novega, dokler ne dokončate starega. Energija in s tem vaše razpoloženje bi lahko zelo nihala v tem času. 

Število življenjske poti 2 

Previdnost ni nikoli odveč, a paranoja je vedno škodljiva. V tem času se večkrat vprašajte: ''je res tako hudo?'' Gradite in obnavljate zaupanje vase namreč.

Število življenjske poti 3 

Ne otepajte se sprememb, sicer bodo pometle z vami. Bodite spontani in priložnosti primerni. Marsikaj tega tedna bo hitro spremenljivo.

Število življenjske poti 4

Čustva bodo močnejša, prav tako pa tudi vi, zato ne nasedajte morebitni manipulaciji, ki se bo sprva zdela kot prošnja za pomoč. Odločno!

Število življenjske poti 5

Resnica, katere ne želite sprejeti, bo postajala vse bolj očitna. Priznajte tudi svoje napake, da bi jih lahko popravili. Seveda se tudi pohvalite.

Število življenjske poti 6

Biti odločen pomeni tudi držati svojo besedo. Kadar le obljubljamo, da bomo nekaj storili, pa se tega vedno ne držimo, nas drugi ne jemljejo resno. 

Število življenjske poti 7 

Sprejmite pozornost, dovolite si bližino in pa zdravljenje. Sami ste najbolj zahtevni do sebe, zato bodite v tem času najbolj nežni ravno do sebe.

Število življenjske poti 8 

Prišel je trenutek preobrazbe in novega začetka, novega jaza. Kakšna oseba si želite biti? Bodite ta oseba v tem trenutku! Življenje vas čaka.

Število življenjske poti 9

Pogovor lahko vse reši, a le, če se pogovarjata obe/vse osebe. Ne domnevajte, raje vprašajte in nato prisluhnite ter seveda, spregovorite tudi sami. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: