Februar je mesec odnosov/odnosa do sebe (numeroskop)

7. 2. 2022
Deli
Februar je mesec odnosov/odnosa do sebe (numeroskop) (foto: profimedia)
profimedia

Kaj je zapisano v številkah za obdobje od 7. do 13. februarja 2022?

Lekcije 6. tedna

Zdrava ljubezen do sebe je seveda izziv. Tekom celotnega leta se bomo močno srečevali ravno z nihanjem iz ega in potrebe po pripadnosti, potrditvi in kontroli v drugo bolj pasivno skrajnost, morda celo užaljenost in odtujenost. Učimo se stopati po srednji poti. Po poti ljubezni tako do drugih kot tudi do sebe.

Šesti teden nežno vpleta energijo ženstvenosti v naš vsakdan, tik pred evforijo valentinovega in pa karmičnimi datumi meseca februarja.

Februar je mesec odnosov, odnosa do sebe in spremembe načina komuniciranja. Najprej je na vrsti naša lastna komunikacija ter odnos, ki ga negujemo do sebe. Če sami sebe ne spoštujemo, bomo odnos drugih doživljali kot nespoštljiv. Dokler sebe ne cenimo, nas tudi drugi ne bodo, saj nas bodo ocenjevali po našem lastnem sistemu lastne vrednosti. Ko želimo postaviti meje, pa je to zelo pomembno. Povedano po domače: če vi samih sebe ne jemljete resno, zakaj bi vas drugi.

Vedno se prične pri sebi, zato zavihajmo rokave. Nato se objemimo in prisluhnimo sebi. Prisluhnimo najbolj nežnemu glasku znotraj nas. Tistemu, katerega nismo upoštevali do sedaj in predvsem poslušajmo tisti glasek, ki ga v otroštvu niso upoštevali naši starši in okolica.

Vsi odgovori se skrivajo v nas samih. Ljubezen, ki jo mi občutimo, se rodi v našem srcu. Ne glede na to kako zelo nas ljubi naš partner, naši starši, prijatelji, bližnji ali pa popolni tujci, dokler sami sebe in svojega življenja ne bomo ljubili na zdrav način, se ne bomo počutili ljubljene.

Praznine ni moč zapolniti z nečim zunanjim. Zato naj bo šesti teden posvečen vam. Vašemu srcu. Vašim čustvom.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Katera čustva ste kadarkoli zatrli?
  • Je ljubezen prepovedana?
  • Kaj storiti, ko se zaljubimo v prepovedano?
  • Je ljubezen za vas prepovedana?                                  

UGODEN ČAS ZA:

  • Romantično doživetje
  • Nego telesa in razvajanje
  • Preureditev doma
  • Več lepote v vsakdanu

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.    

Število življenjske poti 1

Sprva se boste trudili resnobno soočiti s čustvi, ki pa bodo pokazala, da jih mnogokrat preprosto ni moč razumeti, saj jih je potrebno doživeti. 

Število življenjske poti 2

Več odločnosti boste občutili, zato bi se lahko lažje postavili po robu vsem, ki vas izkoriščajo ali se do vas vedejo nespoštljivo, morda celo agresivno.

Število življenjske poti 3

Zdravljenje se prične s sprejemanjem. Kako ste doživeli ta stavek? Kot dejstvo ali kot izjavo, da je z vami nekaj narobe? Bodite nežni do sebe.

Število življenjske poti 4

Od vas se pričakuje drugačen pristop v odnosih, zato bodite pogumni in storite prvi korak. Predvsem pa spustite preteklost. Danes je nov dan. 

Število življenjske poti 5

Ste oseba, ki potrebuje svobodo, a te dni bi lahko hrepeneli po nekaj več bližine. Prisluhnite tistim, katere običajno (nenamerno) prezrete.

Število življenjske poti 6

Naj bo vaše srce odprto radosti in romantiki. Teden pred vami je zelo naklonjen presenečenjem.

Število življenjske poti 7

Malo bolj resnobno se boste lotevali čustvenih zadev, zato nesporazum ali težek pogovor ni izključen v temu času. Ostanite zvesti sebi.

Število življenjske poti 8

V zraku se čuti vonj po spontanosti in nečem strastnem. Vprašanje se poraja: si dovolite biti vse, kar ste? Občutite 'na polno' ali se morda omejujete?

Število življenjske poti 9

Ljubezen je edina energija, ki v resnici zdravi, zato se ta teden še dodatno objemite z njo. Ste sočutna oseba, zato sebe ne zanemarjajte.

Tekst: LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

PReberite še:

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu