Numeroskop: Ljubite sebe tako, kot bi vas ljubil vaš največji oboževalec

Numeroskop od 10. do 16. 8. 2020  

Numeroskop: Ljubite sebe tako, kot bi vas ljubil vaš največji oboževalec (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
10. 8. 2020

Lekcije 33. tedna:

V ospredju bodo situacije, v katerih se bo pričakovalo, da spoštujete in ljubite sebe. Pojem "ljubezen do sebe" pa vsak izmed nas dojema drugače, a rdeča nit je: kaj je dobro za vas? Kaj prevaga? Je lažje plačevanje položnic vredno toksičnega odnosa, poniževanja, varanja z druge strani? Je hitra, slaba prehrana res vredna vašega zdravja (ker to je cena)? Vprašanj je veliko – postavljajte si jih ta teden, sicer vam jih bo postavilo življenje samo. 

Ljubezen ne boli. Ljubezen ne prizadane. Zaboli neprimeren odnos druge osebe ali pa naša lastna neizpolnjena pričakovanja in želje. S tem ni nič narobe. Pričakovanja niso 'zlo'. Pričakovanja so še kako potrebna, saj pomagajo postaviti mejo in opozorijo, kadar prejemamo manj, kot si zaslužimo.

Vsak odnos je igra dveh oseb. Brezpogojna ljubezen je super, je mogoča in je seveda cilj, a če bi brezpogojno ljubili serijskega morilca, bi končali umorjeni s polno ljubezni do drugega ter popolnoma nič z ljubeznijo do sebe. Vedno smo polovica odnosa in nekoga lahko seveda brezpogojno ljubimo, a to ne pomeni, da dopuščamo neprimerno vedenje. To, da nekoga ljubite, tej osebi ne daje pravice, da se do vas vede neprimerno.

Odnosi, predvsem med otroci in starši ter romantični so najbolj kompleksni, kljub temu, da se (v filmih) zdi, da so tako preprosti. Še noben starš ni 100% v vsakem trenutku storil tako, kot bi bilo najbolj prav. Prav tako velja za vaše partnerje, prijatelje in tako naprej ter seveda, za vas same.

Smo v času intenzivnih energij, ki se zaradi vpliva števila 2 v letnici 2020 osredotočajo ravno na medsebojne odnose. Nenazadnje se je tudi v samem času karantene jasno videlo kak odnos imamo do šibkejših in pomoči potrebnih, pa do sebe in svojih ljubih.

V tem tednu se bodo izzivi letošnjega leta strnili.

Kaj bi zdrava Ljubezen storila?
Kaj boste storili vi?
Kaj počnete?

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Se odločate dobro zase, ali dobro v trenutku?
  • Odlašate ali ste proaktivni?
  • Kdo je bolj vreden vaše ljubezni kot vi?

Število življenjske poti 1

Zdelo se bo, da bolj racionalno ali hladno dojemate najbolj pereče situacije. Le vprašanje časa (dva tedna) je kdaj temu ne bo več tako.

Število življenjske poti 2

Zdaj bodite odločni in samozavestni, ali pa vsaj tako delujte (tudi, če se vam roke tresejo zraven): delujte kljub strahu. Zaupajte vase.

Število življenjske poti 3

Ne bojte se drugačnega 'konca' kot ste si ga nadejali. Včasih je darilo, da nečesa ne dobimo, kot si (sprva) želimo. Več počivajte. 

Število življenjske poti 4

Obdajala vas bo dinamična energija, katere namen je vaš novi pričetek, zato v tem tednu nikakor ne pogrevajte stare juhice.

Število življenjske poti 5

Težko ste kaj dolgo pri miru, ampak, če se ne umirite, spregledate drugo plat zgodbe in pa tiste osebe, ki vas imajo pristno rade.

Število življenjske poti 6

Lahko bi se na frišno zaljubili ali navdušili nad neko idejo. Dopustite vsaj tri tedne – če bo še vedno tako sila privlačno, delujte. Nič ne bo ušlo.

Število življenjske poti 7

Ne poslušajte dvom in strah. V teh dneh bi se lahko zgodilo, da bi se zaradi preteklih izkušenj nekoliko zaprli vase. V resnici ni potrebe.

Število življenjske poti 8

Obetajo se dnevi strasti in sprememb. Tveganje in prepovedano bo tako zelo privlačno. Vi pa tudi. Preudarno izbirajte. Možna so nihanja.

Število življenjske poti 9

Predvideti je, da se bodo vaša čustva okrepila. Morda boste sami sebi priznali tisto, v kar se ravno nasprotno prepričujete. Varni ste.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: