Numeroskop: Nasprotja se privlačijo, saj si nosijo učenje

Numeroskop od 13. do 19. 7. 2020. 

Numeroskop: Nasprotja se privlačijo, saj si nosijo učenje (foto: Pexels) Pexels
13. 7. 2020

Lekcije 29. tedna: 

Močna energija števila 2 bo celotno leto postavljala na glavo že obstoječe; naša prepričanja, doživljanja, mnenja in čustva. Poglejte ne le drugo, temveč tudi nasprotno, obratno plat zgodbe. Nasprotja se privlačijo, saj si nosijo učenje. 

Si niste podobni? Bi dejali, da ste se vi, okoliščine ali življenje nenavadno spremenili v zadnjem pol leta? Vse to je učinek kombinacije 2020, niti slučajno pa še nismo prispeli do vrhunca. 

Energija tedna bo spodbujala ne le drugačnost, temveč nasprotja. V čem ste postali svoje nasprotje in zakaj? Kaj bi vam ravno obratno ravnanje od tega, kar sicer počnete in kakor se odzivate, prineslo?

Včasih menimo, da bi nam to prineslo ravno obraten rezultat, pa to ni vedno res. Določene izkušnje so nam resnično namenjene in jih potrebujemo, v takšni ali drugačni obliki. Življenje je učenje.

Krepite svojo suverenost, zaupanje v sebe in v življenje, to pa seveda ni možno, če pred nami ni izzivov, ki bi nam postregli z možnostjo večje samostojnosti, odločnosti in suverenosti. Ne zanašajte se na druge v tem času! Ustvarite si svoje mnenje.

Vprašanje tedna: Kaj pa, če je ravno obratno?!

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo ste?
  • Kaj pa, če je ravno obratno?
  • Katera situacija potrebuje ravno obraten pristop?

UGODEN ČAS ZA

  • Razumevanje nepojmljivega
  • Pogovor z drugačnimi od sebe
  • Povezovanje navidez nepovezljivega

 
Število življenjske poti 1 

Domišljija bi vam lahko še kako ponagajala. Ni vse res, kar boste v tem času izvedeli in še manj tisto, kakor si boste interpretirali.

Število življenjske poti 2

Strah ima vedno velike oči, običajno pa ga znotraj nič ni. Katere zgodbe, tudi strah pred izgubo ali neuspehom, vas ne plašijo več?

Število življenjske poti 3

Sprememba je edina stalnica v življenju, zato se ji ne upiraje kadar prihaja od zunaj. Še vedno imate možnost izbire. 

Število življenjske poti 4

Čustva in bujna domišljija lahko zmedejo še najbolj čustveno stabilno osebo. Ne zahtevajte od sebe 100% razsodnosti te dni. 

Število življenjske poti 5

Čaka vas neke vrste streznitev. Kje in kako sami ustvarjate dramo ali pa sprovocirate nezaželeno? Sabotiranje sebe je ozdravljivo. 

Število življenjske poti 6

Novo najdeni pogum bi lahko splahnel ali pa se razdivjal. Počakajte in ne sprejemajte nobenih življenjsko pomembnih odločitev te dni. 

Število življenjske poti 7

Preobrazba prinaša nekaj novega. Ne upirajte se nepoznanemu ali nasprotnemu, kar ste. Tako boste izgubili dragoceno priložnost. 

Število življenjske poti 8

Čas je za novi jaz, ki ni podoben staremu. Prisluhnite klicu. Storite nekaj drugačnega, pogumnega, novega – bolj vam podobnega. 

Število življenjske poti 9

Vsi si kdaj lažemo, da si ni treba priznati lastne napake. Temu je odklenkalo. Če si boste zatiskali oči, bo le še slabše. Oprostite si. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: