Morda pa so pritiski le možnost prepoznavanja do kam dopuščamo pritiskom okolice

Numeroskop od 23. do 29. avgusta 2021.

Morda pa so pritiski le možnost prepoznavanja do kam dopuščamo pritiskom okolice (foto: pixabay Quang Anh Ga Nguyen) pixabay Quang Anh Ga Nguyen
23. 8. 2021

Lekcije 34. tedna:

Spremembe so del življenja in rasti. Razlikovanje kaj je rast in kaj zapravljanje časa pa je včasih težko. Včasih sami zavlačujemo s spremembami in odločitvami, za katere vemo, da bi bile za nas dobre. Saj verjetno poznate tisti ''ne še''.

Kako se je življenje spremenilo v zadnjih dveh letih. Vse večkrat od vas prejmem vprašanje: "Ali bomo sploh še kdaj normalni?''

Pa kaj nismo več normalni? Ali dovoljujemo okoliščinam, na katere nismo navajeni, da nas tako zelo spreminjajo? Le mi imamo moč nad seboj.

Morda pa so vsi pritiski le lekcija in možnost prepoznavanja do kam in kako dopuščamo pritiskom okolice. Zdi se, da smo vse bolj vsak na svojem bregu različnih mnenj, namesto da bi iskali skupno pot ter dopuščali osebno svobodo odločanja. 

Vse to je normalno, saj je proces rasti in razvoja. Pritiski, čustva in pa nihanja se bodo septembra okrepila, zato se ta energija občuti že sedaj.

Dogodki tega tedna nam želijo pomagati razločevati semena od plevela. Kdo ste vi v poplavi možnosti? Kakšno osebo izbirate?

Ta vprašanja so bila in bodo še rdeča nit. Tiste male izbire, odločitve, geste in pa navidez nepomembni trenutki dnevnega dogajanja in rutine bi lahko bili še kako odločilni. Pričakovati je, da vam bodo na voljo zelo zanimive izbire, zato razvijajte svoja razmišljanja v sicer še nepoznani smeri.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kakšna oseba bi bili, če bi bili kar najbolj razburljivi?
  • Kakšna oseba bi bili, če bi bili dolgočasni?

UGODEN ČAS ZA

  • Prepoznavanje drugačnih možnosti
  • Učenje in organizacijo papirologije
  • Raziskovanje sebe

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Število življenjske poti 1

Odločneje boste nastopili v situacijah, za katere ste bili mnenja, da so že zaključene ali vsaj urejene. Ne izgubljajte več časa.

Število življenjske poti 2

S čim odlašate? Nekaj se je na energijski ravni že zaključilo, le še ozavestiti ali izreči je potrebno. Ne bojte se, varni ste.

Število življenjske poti 3

Lažje se boste odločali za nekaj nepoznanega kot sicer. Bodite previdni, da vaše odločitve ne izvirajo iz impulza in reakcije.

Število življenjske poti 4

Nekdo bi vam lahko pomagal te dni. Morda le s pogledom, nasvetom, ali pa konkretnejšo podporo. Pomembno je, da sprejemate.

Število življenjske poti 5

Domišljija bi vam lahko nekoliko ponagajala, zato ne verjemite vsaki misli kar takoj na prvo žogo. Kaj lahko preverite, dokažete?

Število življenjske poti 6

Neka situacija se bo stabilizirala. Naj vas to ne preplaši. Preveč zatišij pred nevihto je bilo v zadnjih letih, kajne? Močni ste.

Število življenjske poti 7

Na novo prebujena strast se bo okrepila. Ne ustrašite se nihanj v sebi ali potrebe po nečem morda prepovedanem. Zaupajte si.

Število življenjske poti 8

Ljubezen do sebe bo te dni v ospredju. Jo znate sprejeti, dajati, občutiti? Prisluhnite predvsem sebi in si dovolite biti vse, za kar ste se rodili.

Število življenjske poti 9

Nihali bi lahko med željami in tem, kar vi dojemate kot svoje sposobnosti in zmožnosti. Kaj pa, če se motite? Morda pa le ni tako (slabo).

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com  

 Preberite še: