Numeroskop: Ne predajajte moči v tuje roke

Numeroskop od 22. do 28. 6. 2020. 

Numeroskop: Ne predajajte moči v tuje roke (foto: Pexels) Pexels
22. 6. 2020

Kaj bolj dolgoročnega gradite kot sebe?

Lekcije 26. tedna: 

Okolica je naše ogledalo in rezultat naših izbir. Če ste odrasli, potem vas ni nihče priklenil v dano okolje. Vedno imate izbiro. Morda ne morete oditi že danes popoldne, lahko pa pričnete iskati druge možnosti že ''včeraj''. Ne predajajte moči v tuje roke! 

Energija se bo osredotočala na dolgoročne cilje. Kaj bolj dolgoročnega gradite kot sebe? Kakšno osebo oblikujete ne le fizično, tudi mentalno, čustveno, duhovno…? Ni vse v mišicah in skladni postavi, mladostnem obrazu – kaj pa notranji obraz, srce, počutje, zdravje, znanje, sposobnosti in tako naprej? 

Fokus tega tedna bo na dolgoročnih izbirah, dejanjih in vplivu, ki ga imate vi na svet okoli sebe. Lahko ste pozitiven doprinos, ali pa ne. 

Opazujte: se ljudje, ki so zreli in vas spoznavajo na novo, na vas navežejo, so za vas hvaležni ali se bolj kot ne kmalu odmaknejo? Rdeča nit ste vi. Seveda sorodniki in znanci, ki jih imate zato, ker živite blizu, se udejstvujete skupaj ali pa ste si 'blizu' še iz otroštva ne štejejo, saj je velika verjetnost, da bi odnos zamrl, če si ne bi bili praktično sosedje ali ne bi gojili določenih dejavnosti. 

Kdo v svetu ste? Morda pa je čas, da svet vprašate. Morda pa je čas, da svet okoli sebe zamenjate – ali pa zamenjate sebe.

Življenje je učenje. Vsi se spreminjamo. To je normalen proces. Ta teden izbirate svet, v katerem boste dolgo časa ostali. Izberite dobro in bodite doprinos. 


VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo vas navdihuje?
  • Ste tej osebi podobni?
  • Zakaj vas navdihuje?
     

UGODEN ČAS ZA

  • Preobrazbo
  • Menjavo okolja
  • Izbiro novih prijateljev 

Število življenjske poti 1 

Nek proces se zaključuje. Ozrite se v intenzivna dogajanja letošnjega leta – kaj je padlo z neba? Morda se bo zdaj udrlo v zemljo. 

Število življenjske poti 2 

Pogumno naprej. Ne bojte se novih ljudi, drugačnih izkušenj, več samostojnosti. Bodite pogumni. Zdaj je vaš čas, da ste prvi v vrsti.

Število življenjske poti 3 

V vaši bližini je oseba, ki vam želi dobro, a je ne opazite.  Morda vam sporoča, da sebe nimate dovolj radi in, da stežka sprejemate dobro zase. 

Število življenjske poti 4 

Ne nasedite 'pravljici', ki b vam jo lahko nekdo želel povedati, Zaupajte svojemu notranjemu občutku. Če vas opozarja, da nekaj ni v redu, prisluhnite. 

Število življenjske poti 5 

Počasi se daleč pride. Uživajte v nekoliko bolj umirjenih tonih energije, ki vas obdajajo. Izbirate zase za naslednjih 40 let – zato zdaj ne hitite. 

Število življenjske poti 6 

Zelo boste verjetno popolnoma spremenili mnenje o nečem. Morda bo šlo za okus sladoleda, ali pa kaj večjega – pomembno osebo v vašem življenju.

Število življenjske poti 7

Niste preveč ali nenavadno čustveni. Ste, kdor ste in včasih vsi potrebujemo malo več drame. Izluščili boste pomemben nauk. Dovolite si ta čustva.

Število življenjske poti 8 

Izpopolnjujete sebe kot osebo, zato pa potrebujete nekaj več miru in odmika. Pojdite v naravo. Pogovorite se s strokovnjakom področja, ki vas zanima. 

Število življenjske poti 9 

Odločitev ni vredna pičlega groša, če ji ne sledi dejanje. Če ničesar ne boste spremenili, je enako kot, če se ne bi ničesar odločili. Ne bo padlo iz neba. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: