Numeroskop: Ne ustrašite se energij, ki bodo vladale ta teden

12. 2. 2024
Deli
Numeroskop: Ne ustrašite se energij, ki bodo vladale ta teden (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite numeroskop za teden od 12. do 18. februarja, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.

 
 

Izzivi 7. tedna

Sedmi teden bo čas prepoznavanja resnice. V tednu mask in maškarad, maske padajo in zakrite informacije prihajajo na plano.

Ne ustrašite se energij pred nami.

Predvsem nam prinašajo možnost prepoznavanja s kom ali s čim imamo opravka. Pripravimo se na AHA trenutke, ki nam bodo odprli oči – pa tudi na izjave, ki nam bodo med vrsticami zaupale mnogo.

Bodite pozorni na malenkosti in tiste trenutke, ki razkrivajo opozorila, seveda tudi potrditve dobrega. Rdeče zastave se skrivajo v drobnih trenutkih, v bežnih prebliskih. Pa tudi pozitivne potrditve – zato ne iščimo le slabega te dni.

Že takoj v torek se pričnejo karmični datumi, 13., 14. in 16. 2., ki prinašajo možnost bolj globokega vpogleda v nas same, v našo preteklost zaradi katere delujemo tako kot funkcioniramo. Ponavljam, ne pričakujte zgolj negative.

Od trenutka svojega rojstva do danes ste prehodili zahtevno pot. Bodite ponosni na sebe in obenem zahtevni: kako ste lahko v vsakem trenutku najboljša možna oseba?

NAPOTEK TEDNA

  • Priznajte si kje in s kom niste srečni ter izpolnjeni ter zakaj.
  • Kako ste lahko do sebe bolj iskreni?

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Morda pa je napočil čas za težko odločitev?
  • Kdo ste, ko ni nikogar, da bi vas sodil?
  • Ali vi sami sebe prestrogo sodite?

UGODEN ČAS ZA

  • Učenje in dvig kvalitete znanja
  • Duhovno delo na sebi
  • Iskren pogovor
Formula za izračun števila življenjske poti: seštejte svoj datum rojstva
Primer: oseba rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 1981= 2001 = 3
Ta oseba ima Število življenjske poti 3.

Število življenjske poti 1

Bodite odločni, a ne zaletavi. Naj bo zdaj čas izbranih potez, ki vas bodo dolgoročno podpirale. Sklepajte dolgotrajna sodelovanja.

Število življenjske poti 2

Sprejemanje in zdravljenje neke situacije, osebe ali dejstva bi se lahko zgodilo na zelo nenavaden način. Bodite odprti prebliskom nostalgije.

Število življenjske poti 3

Znotraj vas bi se lahko rodila iskrica samostojnosti in povečane samozavesti. Izkoristite te energije za več odločnosti. Zdaj je čas za novo.

Število življenjske poti 4

Okoli sebe imate več podpore kot se zavedate. Zdaj ni čas za vztrajanje pri neučinkovitem. Nekdo vam bo pojasnil drugo plat zgodbe.

Število življenjske poti 5

Uživajte v svoji bujni domišljiji. Ne iščite napak, ampak potrditev lepega. Predvsem pa: odnehajte upati nekje, kjer ni več lepe poti naprej.

Število življenjske poti 6

Osredotočite se na sporočila, ki vam jih posreduje vaše telo preko počutja. Ob kom ste varni in ob kom se počutite v krču?

Število življenjske poti 7

Vaše razpoloženje bi se lahko spreminjalo in nihalo. Bodite pozorni kaj na to vpliva, oziroma povzroča. Izbirajte dobro zase.

Število življenjske poti 8

Ljubezen do sebe in pa romantika bodo v ospredju. Zdaj ni čas, da bi zapirali vrata svojega srca, še najmanj sami sebi. Ljubeče v vsak dan.

Število življenjske poti 9

Neka situacija se bo dokočno izkristalizirala. Nekaj boste končno razumeli. To je vse. Nobene potrebe ni po nadaljnjem analiziranju.

Preberite tudi: 

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije