Numeroskop: Objemite svoje demone z ljubeznijo

Numeroskop od 20. do 26. 7. 2020. 

Numeroskop: Objemite svoje demone z ljubeznijo (foto: Pexels) Pexels
20. 7. 2020

Lekcije tedna: 

Kaj je res in kaj ne, je mnogokrat stvar perspektive in lastne presoje.

V zadnjem času je veliko prepiranja o tem, kaj je in kaj ni res.

Je Zemlja ravna, okrogla ali obstaja Bog in katera vera je ta prava, pa še marsikaj mnogo bolj trivialnega.

Vera premika gore, pravijo. Ko v nekaj resnično verjamemo, se lahko zgodi tudi, da močno vpliva na naše doživljanje sicer drugačne realnosti. Bolečina nas večinoma pripravi do tega, da smo nezaupljivi. Ker se bojimo ranjenosti, vidimo napadalce in nevarnost tudi tam, kjer jih ni. Podobno smo lahko preveč zaupljivi in se nato jezimo nase, da smo naivni. Veste, kaj je nauk? Človek ste. Doživeli boste dobro in slabo. Poskrbite pa, da boste živeli sebe in ne druge!

Stopamo v obdobje desetih tednov, v katerih bo le redko kaj resnično takšno, kot se zdi, predvsem v primeru, da se bo zdelo izjemno dobro. Ni vse zlato, kar se sveti.

Učite se prisluhniti svoji lastni intuiciji. Učite se prepoznavati lasten notranji glas, ki vas je zagotovo že pravilno vodil, pa ga niste upoštevali.

Zato pa potrebujete izziv. Kako bi se sicer lahko učili?

Vprašanja v pomoč: 

  • Kaj pa vi verjamete?
  • Zaupate v sebe in lastne sposobnosti?
  • Kdo ste, ko nihče ne gleda?
  • Kdo ste, ko sanjarite?

Ugoden čas za: 

  • Ustvarjalnost
  • Dodajte barve v svoj dom
  • Popestrite si vsak dan
  • Izražanje sebe


Število življenjske poti 1
Zbudil bi se lahko strah. Previdnost ni nikoli odveč, a naj ne preide v pretiravanje. Malo več pozornosti namenite svojemu zdravju.

Število življenjske poti 2
Osvobodite se pričakovanj okolice in predvsem preteklosti. Svojih lastnih pričakovanj namreč. Zdaj je čas za malo ”počitnic”.

Število življenjske poti 3
Bodite posebno pozorni na čustva, ki se sedaj prebujajo, saj bodo močno vplivala na vaša prepričanja. Previdno v odločitve (raje ne).

Število življenjske poti 4
Odleglo vam bo. Pritisk, katerega se morda niti niste zavedali, bo popustil. V temu času boste lažje bolj trezno izbirali in se odločali.

Število življenjske poti 5
Odločno v novo realnost. Ste oseba, ki ji mehanizmi bega niso tuji. Zdaj se poglobite vase, v svojo moč in ustvarjajte tisto, kar si VI želite.

Število življenjske poti 6
Vztrajati je potrebno do zdrave mere, a kaj, ko je le-ta za vsakega posameznika drugačna. Sedaj postavite svoje zdrave meje.

Število življenjske poti 7
Bodite previdni z nečim (ali nekom) popolnoma novim v vašem življenju. Sprejmite zgolj v primeru, da prinaša več samostojnosti.

Število življenjske poti 8
Vsaka oseba, ki se vam smehlja, nima dobrih namenov – no, ima, ampak zase. Pazite se poznanstev, povezav, katerim zaupate.

Število življenjske poti 9
Domišljija bi vam znala še posebno ponagajati. Kakšna očala nosite, rožnata ali temna? Morebitna dvojna merila se bodo vse bolj sesuvala.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: