Numeroskop od 1. do 7. 10. 2018: Nenadni preobrati

Korenite spremembe in nenadni preobrati so pred vrati!

Numeroskop od 1. do 7. 10. 2018: Nenadni preobrati (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
30. 9. 2018

Lekcije 40. tedna: 

Vsak izmed nas se je rodil z neomejenim potencialom. Zveni malce ''napihnjeno''? Veste zakaj je ta potencial neomejen? Ker se tudi mi spreminjamo, razvijamo in napredujemo.

Morda pa si besedo neomejen včasih razlagamo preveč filmsko in ji zato preprosto ne verjamemo, saj nismo Tom Cruise v Misiji nemogoče in smatramo sebe za navadnega smrtnika z enim velikim (ali manjšim) kupom omejitev.

Neomejeno pomeni, da je vedno še nekaj prostora na napredek . Morda le-ta ne bo zajemal leta na Luno in življenja na Marsu, a zagotavljam vam, da napredka 100% ne bo, če na njem ne boste sami delali.

Nahajamo se v zanimivih energijah. Število 10 kot mesec oktober prinaša nekaj več zagona, a število 40 (v tem tednu se nahajamo) prinaša temeljit pogled vase, v svojo preteklost in svoje strahove, ki pa lahko iz nedolžnega pomisleka kaj hitro nastanejo največja grozljivka. Ne nasedajte dvomu!

Ne padajte nazaj po stopnicah svojega razvoja! Ste po njih prišli z lahkoto? Verjetno niste, zato zdaj vztrajajte! Smo v tednu, v katerem je pomembno, da stojite za svojimi stališči, načeli in pravimi vrednotami.

Veste, vsak izmed nas meni, da ima prav. Nihče namerno ne počne 'narobe', pa naj govorimo o kateremkoli bitju na svetu. Tudi sami sprejemamo slabše odločitve in izbire. To je pač življenje. Skupek izbir in posledic teh izbir.

Zato se v tem tednu čim večkrat tekom dneva sprašujte: ali si bom dolgoročno za to hvaležen/hvaležna? To se vprašajte tudi vsakič, ko posežete po nezdravi navadi – saj, ko se ''pregrešimo'' enkrat, to res ni katastrofa, a kaj, ko se v hitrem tempu življenja običajno 'pregrešimo' mnogo večkrat kot se tega sploh zavedamo in skupek teh trenutkov ne vodi k zdravemu telesu in agilni starosti.

Število 4, ki bo na nas vplivalo prihodnih nekaj tednov, povezujemo s fizičnim telesom, prevzemanjem odgovornosti, vzdrževanju (samo)discipline ter reda in poštenostjo. KO bomo želeli smukniti po bližnjici ali preprosto ignorirati nek izziv ali problem, se bo zdelo, da nas bo življenje malo za ušesa. To ni nič slabega. S hvaležnostjo bodite odprti opozorilom, ki so prisotna za vaše dobro. 

Določene situacije, ki so vas spomnile na otroške rane, razočaranja in pa strahove iz preteklega tedna, bi se lahko nadaljevale v ta teden. Vaše vodilo naj bo: kako ste lahko boljša in bolj zrela oseba?

Opazujte, kako ste prebrali zadnji stavek: kot namig, da niste dobra in zrela oseba ali kot spodbuda, da bodite še naprej dobra in zrela oseba ter vse boljši v tem. To ni kritika, ampak spodbuda. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj menite, da bi nikakor ne bi mogli doseči?
  • Navedite vsaj 3 razloge, zakaj je to popolnoma nemogoče.
  • Navedite še 6 razlogov, zakaj pa bi lahko uspeli.

UGODEN ČAS ZA:

  • Preventivni pregled zdravstvenega stanja
  • Bolj zdravo prehrano in gibanje
  • Premagovanje ovir iz preteklosti 

Število življenjske poti 1

Predvsem se vam obetajo nenavadni prebliski, zamisli in hrepenenje po več neomejenosti. Kdaj ste nazadnje pričeli z nečim poponoma novim in nepoznanim? 

Število življenjske poti 2

Bodite pozorni na potlačena čustva, ki bi se lahko sprožila v neprimernem trenutku. Razlikujte med preteklostjo ter trenutki, ki vas na preteklost spominjajo. 

Število življenjske poti 3

Ne komplicirajte. Ne čakajte, da bo trenutek popoln in priložnost ravno prava. Vi znate vsak trenutek ter dogodek izpopolnit. To je en vaših najmočnejših darov.

Število življenjske poti 4

Bodite podjetni, saj vas obdaja energija, naklonjena obilju ter pričetku novega dolgotrajnejšega posla. Zdaj je čas, da zavihate rokave in ste aktivni.

Število življenjske poti 5

Ta in naslednji teden bi lahko bil muhast in vi z njimi. Ne odločajte se ničesar tehtnega v tem tednu, počakajte vsaj do sobote. Potrpežljivo v pogovor.

Število življenjske poti 6

Morali bi se počutiti okrepljeni in pa bolj odločni. Ne nihajte več. Če se bojite, da ne morete zaupati nekom, potem zaupajte sebi. Vse boste zmogli.

Število življenjske poti 7

En izmed vaših darov je znanje: znate se učiti in znate poučevati. Previdno izbirajte ljudi, s katerimi se družite. Naj vas spoštujejo in ne večinoma kritizirajo.

Število življenjske poti 8

Uporabite bujno domišljijo in ciljajte v nove galaksije, ne samo med zvezde. Zdaj je čas, v katerem boste vi določali meje svojega dometa.

Število življenjske poti 9

Možen je občutek, da ste zabetonirani v tla. Zelo verjeten bo tudi fizičen občutek obteženosti in utrujenosti. Bodite nežni do sebe in si spočijte.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: