Numeroskop od 10. do 16. 8. 2015

Katere lekciej nas čakajo v 33. tednu?

10. 8. 2015

Lekcije 33. tedna: ljubezen kot Mojstrstvo

Število 33/6 je mojstrsko število, zato se v tem tednu od nas pričakuje, da izhajamo iz ljubezni in jo povzdignemo na posebno, mojstrstvu primerno mesto. Brez manipulacij, pričakovanj, brez pogojev – ali to zmoremo? To velja tudi za naš odnos do nas samih – nič drugega kot točno in preprosto to, kar smo, nam ni potrebno biti.

V mesecu avgustu bo marsikoga izmed nas mamilo, da bi pokazal svojo moč, blišč in morda celo poskusil manipulirati, da bi se določena situacija iztekla nam v prid. Zavedajmo se, da ljubezen ni manipulacija, ni enačba in ne postavlja pogojev. Mnogokrat pravim, da nam hollywoodski filmi škodujejo. Ljubiti nekoga pomeni preprosto zgolj čustvo, občutek, toplino.

Ljubezen nima potrebe po tem, da smo z nekom v romantičnem odnosu, ali v neki prav posebni navezi. Ljubezen si ne lasti in ne želi nikogar spreminjati. 33. teden nam bo postregel s situacijami, v katerih bo lažje kazati s prstom na druge in skorajda zahtevati, da se druga oseba spremeni, nam izpove ljubezen, nas zaroči/poroči ali kako drugače izkaže status in našo pomembnost. Ljubezen in dokaz ne sodita skupaj. V tem času se učimo prave čiste brezpogojne ljubezni.

Število življenjske poti 1

Skušali boste z razumom razložiti, kaj občutite, a seveda to ne gre. Srce občuti, um razmišlja. Ne ujemite se v podrobnosti in vprašanja ''kaj pa če'' in ''zakaj'' ter podobno. Občutite.

Število življenjske poti 2

Sedaj je pravi čas, da se postavite za sebe. Če potrebujete več notranje trdnosti, da bi izrazil kar čutite, izkoristite energijo tega tedna, ki vam pomaga biti bolj odločni ter učinkoviti.

Število življenjske poti 3

Zaključite tiste odnose, ki do vas niso dobri in spodbudni. Zavedate se svoje lastne dragocenosti. Ne razdajajte več sebe tistim osebam, ki tega ne cenijo. Spoštujte sami sebe.

Število življenjske poti 4

Veste, srce je tisto, ki se zaveda višje resnice. Glava je v določenih primerih omejena na eno sliko in nima potrebne razsežnosti. Opustite pričakovanja. Spustite miselne vzorce in čutite.

Število življenjske poti 5

Močne spremembe se obetajo. Bodite pozorni, da niso koraki, ki jih ubirate, predolgi. Zgodi se lahko, da vznemirjenje novosti vpliva na nas tako, da ''pademo notr'' in preveč delujemo.

Število življenjske poti 6

Posebno močen teden za vas, saj se boste soočali z vsem neljubečimi izbirami. Ne jadikujte za preteklostjo, temveč se skoncentrirajte na prihodnost. Kaj lahko danes - v tem trenutku - spremenite?

Število življenjske poti 7

Pred vami je val sveže energije, ki vas bo spodbudila k novim pričetkom. Na ljubezenskem področju je možno, da boste spoznali prav posebno osebo, ki se bo dotaknila vašega srca.

Število življenjske poti 8

Pomemben čas za povezovanje. Prepletala se bo energija ljubezni, misli in različnih oseb. Komu bi dejali, da pripadate – tudi ko se to od vas ne pričakuje? Tam je vaše srce doma, upoštevajte ga.

Število življenjske poti 9

Mogočen teden brezpogojne ljubezni, ko se boste vse bolj zavedali svoje lastne notranje moči in luči. Ste oseba, ki prinaša zdravilno energijo v okolico. Kako sijete? Ste sonce ali je oblak?

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,

LiLi SoRuM

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.