Numeroskop od 11. do 17. 12. 2017

Energija, ki nas trenutno obdaja, nas opominja na brezmejno veliko možnosti, ki jih imamo v življenju. 

Numeroskop od 11. do 17. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
11. 12. 2017

Lekcije 50. tedna: 

Rast je sprememba, ki si ji ne moremo ogniti. Življenje vedno raste. Ta proces lahko označimo kot staranje in primerjamo s cvetom, ki je uvenel. Ali pa smo bolj podobni vrlim starejšim osebam. Ko smo odprti spremembam, se jim prilagodimo z občutkom dobrodošlice in pozitivne ustvarjalnosti. Kadar jim nismo, smo v krču in tako vse bolj negativno doživljamo naravni proces, kar sprememba je.

Zadnji trije tedni leta nas bodo dodatno pretresli – v pozitivnem smislu. Energija, ki nas obdaja, nas opominja na brezmejno veliko možnosti, ki jih imamo v življenju. 

Vedno imamo vsaj dve možnosti: nečesa se lahko lotimo pozitivno ali negativno. Izbira je naša.

Opomnite se na vse ideje in plane tega leta, ki so zvodeneli. Zdaj imamo še eno priložnost in najverjetneje več možnosti za uspeh. Ta in naslednji teden sta naklonjena spremembi našega izgleda, načina oblačenja in stila garderobe. Bodite bolj eksotični.

 UGODEN ČAS ZA:

-       nenapovedane spremembe

-       rast in premagovanje omejitev

-       spremembo slike, ki jo oddajamo

-       duhovno delo na sebi: presezite vzorce preteklosti

Število življenjske poti 1

Največja sprememba se vam obeta na področju Ljubezni do sebe, ki jo lahko zdaj zaznavate na drugačen način. Vsi se spreminjamo, tudi vi. Več časa namenite sebi. 

Število življenjske poti 2

Ugoden teden za kratkoročne uradne dogovore. Opazili boste tudi, da se lažje koncentrirate, zato uporabite ta čas za razmislek. Kaj želite (sami) doseči v letu 2018? 

Število življenjske poti 3

Ideja ni nikoli dovolj. Bodite podjetni v tem času in svojim idejam dodajte še fizično realnost. Pogovorite se z osebami, ki bi vam lahko pomagale pri sami izpeljavi. 

Število življenjske poti 4

Ne oklepajte se prav ničesar. Za vas je to letos še posebej pomembno, zato to večkrat ponavljam. Naj odide vse, kar v vas ne prebuja občutka varnosti. 

Število življenjske poti 5

Miru ta teden ne bo, zato ...''kamor je šel bik, naj gre še štrik''. Morda boste deležni komentarja, da ste še posebej razposajeni. Naj bodo še tisti okoli vas (pomežik).

Število življenjske poti 6

Obdajte in družite se z osebami, ki vas cenijo in se do vas vedno obnašajo ljubeče. Občutek bo božanski. Tako boste pritegnili še več takih ljudi v svoje življenje. 

Število življenjske poti 7

Morda ste večkrat deležni opazke, da ste preveč resni. No, ne ta teden. Bodite igrivi in sproščeni. Vzemite si čas za druženje in zabavo. Naj bo zdaj čas počitnic za vas.

Število življenjske poti 8

Ideje, ki so se utrnile prejšnji teden, naj bodo sedaj zapisane v obliki načrta. Kako jih boste dosegli? Opazujte, ali se dvigne dvom vase. Samo-sabotiranje vam ni tuje. 

Število življenjske poti 9

Vi resnično razumete čar življenja. Zavedate se pomembnosti preporoda in nahajate se v tednu, ki vas podpira ravno v tem. Prerodite se. Odvrzite 'staro kožo'. Zadihajte!

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: